tisdag 24 februari 2009

Hotad naturFick ett upprop från 

Hämtade bilder på 

Du och jag kan göra skillnad genom att klicka här. Gör det, det gjorde jag!
http://www.ettklickforskogen.se/

Googla Verleskogen och upptäck engagemanget! 

13 kommentarer:

Fritt ur hjärtat sa...

Tack!!!!!!!!!!!

Hannu på Kinnekulle sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Hannu på Kinnekulle sa...

;) Kan i och för sig tänka mig en äggostträff! :D

Anonym sa...

Roligt att kunna hjäpa till ,hot inte bra det handlar ju om bevarandet av naturen med djurliv och så..Soldanella är du här ,vill bara meddela att det inte går att kommentera på din blogg.. min dator eller nåt annat??

Fritt ur hjärtat sa...

Det vet du!

Anonym sa...

Hannu, du kan göra storverk som kändis, låt vissa delar av gammelskogen bevaras och låt barnen "höra" ugglor i mossen även i framtiden ,ve och fasa,rena sagoskogen!! Albertina

Anonym sa...

Menar alltså "ve o fasa" om inte barnen kan uppleva denna underbara skog!Blir upprörd över skövlingens närmande!!

Soldanella sa...

Underbara bilder, mitt hjärta ligger i urskogen där har jag i många tider sökt skydd och stöd, det är verkligen något jag engagerar mig i, (ska kolla det praktiska, tack carina!) men för fritt ut hjärtat, det är engagerat och noterat.. Mer för vår fantastiska natur. vi är i sanning priviligierade..

//S

Hanneles paradis sa...

jag är lat och länkar till Hannu

Anonym sa...

En riktig trollskog.
Den måste ju bevaras - klickar på.

Eivor

Anonym sa...

Hej du Hannu!
Ramlade över din blogg för ett par dar sen och har kollat runt lite. Måste säga att jag gillar dig skarpt. Funderar på att föra upp dig på min mentala lista över personer jag gillar. Hittills består den bara av två namn. Astrid Lindgren och Lisa Miskovsky.
Kan bara inte bestämma mig för om det faktum att du tycker att rått kött är vackert, bara är äckligt eller ännu en av de saker jag gillar med dig.....
Allt gott!

Hannu på Kinnekulle sa...

Toppen att ni klickar in och länkar på skogen, som sagt framtiden behöver den också!

Tja anonym, om du är vego är rått kött äckligt, äter du kött ska du uppskatta råvaran. Alltså ge djuret respekt... Välkommen tillbaka och tack, din mentala lista... Spooky! ;)

Anonym sa...

Varför spooky? Nåja, det var menat som en ärlig komplimang. Det finns i mitt tycke väldigt få personer som är lite offentliga som inte samtidigt är ohyggligt slätstrukna. Lite à la prinsessan Victora, en fasad bara liksom. (Inget ont om henne, hon har inte mycket att välja på om hon vill ha apanaget kvar...)
Allt gott igen!