torsdag 19 februari 2009

Sorry, lite trött just nu.... Jag antar att du vet att man kan klicka på bilderna, om du inte visste gör det och du kommer att uppleva magi.17 kommentarer:

Inger R sa...

Saluhallar är helt oemotståndliga i de flesta städer. Nu har dim slutat att sälja levande höns inne i saluhallen i Barcelona, nu säljs dom nackade men fortfarande MED fjädrar. Nu har du väl kanske varit i feskekôrka i dag o där är det väl bara fisk? Inte så dumt det heller. Vi är vråltrötta efter dom två dagarna i London så här blir det färdiggrillad kyckling o rostade rotsaker, inte speciellt upphetsande.

RHS vårshow i London var förresten underbar men nästan ännu bättre var Kew:s nya alpinhus. DÄR fanns det rariteter vill jag lova. Jag skall försöka lägga in lite bilder på hemsidan i morgon.

Hur var förresten baletten, har inte sett ngn recension från dig.

Hanneles paradis sa...

Madonna missar jag också, go i tanten.

Anonym sa...

Ha, ha Hannu - du lär dig lite geografi - rökningen bryr jag mig inte om att kommentera ;) Jo. en del är exhibitionister, det vet vi ju!
Ulla

Anonym sa...

Jag gillar att trädgårdsmänniskor är rökfria!!!!!!!!!!!!

Anonym sa...

Eller hur Hannu...:)

Gumman sa...

Tack Hannu för en härlig föreställning eller kalla det föredrag.
Tråkigt att bilderna inte funkade men det var inte ditt fel.
Vi i vårt sällskap hade en mycket trevlig kväll.
Kram på dig.
Ann

StyggaLillaLoppan sa...

så du har slutat röka ? Heja dig!
jag vet av egen erfarenhet hur jobbigt det är.
det händer att jag feströker men det blir också allt mer sällan - det smakar inte så gott....eller är det fester som blir allt mer sällan...
ha en toppenhelg och heja heja du klarar det !

Anonym sa...

Här går det trögt också. Vi hade minus 15 grader som värst här, när pannan la av! o då blev det snabbt plus 13 inomhus. Efter 3 dagars mickel o mackel kan man äntligen duscha o ta av sig ytterkläderna inomhus. Man blir väldigt sävlig av kyla har jag märkt. Man bara hänger o tar sig inte för någonting. Så skänk en tacksam tanke till er doldis i huset, pannan:) Yo

Anonym sa...

Hej Yo,fy vad kallt,finns det ingen reservvärme vid såna tillfällen,attans,äntligen fredag men Hannu då vet du att nästa gång skylten dyker upp......

Anonym sa...

Ja, attans vad kallt! Gissa om jag eldade i öppna spisen:) Men verkningsgraden är ju urdålig på sådana. Ute har det varit kalasfint idag. Känns som riktigt sportlovsväder med mycket snö o sol. Härlig avslutning på vintern, hoppas jag dock;) Yo

Anonym sa...

Yeah! Heja Hannu!!!! Yo

Anonym sa...

Fredag!:)

Hannu på Kinnekulle sa...

Rhs i London, INGER vi vill se bilder! Gör ni inget annat än reser nu för tiden? Härligt och håller helt med om saluhallar, speciellt de söder ut.
Cullbergbaletten, tjoho! Det var en höjdare långt bortom höjdarna! Fast sen är det ju så att jag inte alltid begriper vad de vill säga, trösterikt att det då samtidigt bara är vackert!
Jaja Hannele, vi får väl hänga utanför och vara hippa....
Exhibitionister = rökare, nja tveksamt Ulla! Beroende, ja! ;)
Maud jag känner en hel hög rökande trädgårdsmänniskor, känner ingen direkt koppling med rökfri och trädgård. Däremot, rökfri är alltid bra!
Så rätt Ann, trist att teaterprojektorn var sönder, men å andra sidan fick blommorna ett nytt ljus! För er som inte var där, någon lampa i en projektor hade gått sönder, så rosa blev blått och rött blev svart... För mig gjorde det inget, men för dem som satt och skulle bli inspirerade... Hm! Nåväl, även den bästa teknik havererar!
Hörru Lilla loppan, för mig var det enkelt, riktigt enkelt och jag har inte feströkt på hela tiden! :)
Yo, var bor du? -15° har jag inte sett röken av i år, just nu -6°. Flytta upp ur norrbacken innan du fastnar i isen... ;)
Japp nu fredag, eller hur Carina?

Anonym sa...

eller hur Hannu,skönt va!

Anonym sa...

Nja, Hannu där missuppfattade du allt vad jag skrev - var kanske alltför kortfattad! ;) Exhibitionister typ Madonna och en hel massa andra som uppträder - kanske vi är det lite till mans? ;).
Ditt rökstopp är det så många som kommenterar och hejar på och jag avstår. (absolut inte exhibitionist = rökare - snarare tvärtom nu för tiden tror jag ;)
Jag har för övrigt inga funderingar om rökare/icke rökare -och trädgårdsmänniskor - nej, nej -det var nog någon annan som hade ngn fundering om det ;(!
Ulla

Anonym sa...

;)

Anonym sa...

:).A som i Albertina.