onsdag 13 maj 2009

Allt på en gång.Har hört uttrycket mellan hägg och syren, men ser syren mellan forsythia och hägg (uppe till höger), uh! Jaja men det är rekordvärme och allt på en gång, typ. 

7 kommentarer:

Anonym sa...

Gomorron Hannu!
Har ni så varmt? Här är lite kyligt faktiskt, men häggen blommar för fullt förstås!
Ulla

Tor Olsson sa...

Tänkte just säga vad föregående talare sade - är det så varmt? Frost i natt här på gränsen till småländska höglandet. Men det ser ut att bli en fin dag, även om det nog kommer vara rätt kyligt om man ger sig in i skuggan.

Hannu på Kinnekulle sa...

Ha, lyssnade på radio i morse, vaknade tidigt. Det har inte varit så här varmt sedan man började göra mätningar pratades det om... Alltså så här tidigt som i år. Frost, småländska höglandet är ett annat svårare klimat. =D

Gärdsmygen sa...

Det blir ingen semester för skomakaren, eller vem det nu var, som var ledig mellan hägg och syren! Vackert är det iallafall i trädgården. Syrenen blommar här ockås och mina rhododendron dignar av blommor. Läckert!

Tor Olsson sa...

Jaha, trodde det var april som var varmt och maj hitintills mer normalt. Men ni har det kanske lite extra bra på Kinnekulle... Småländska höglandet (eller nästan iallafall) är som det är, frostrisken får man leva med.
När jag blir stor ska jag flytta till Kanarieöarna (eller Dominikanska Republiken) och öppna Gringo bar y Jardin. Då slipper man frost iallafall :)

Hannu på Kinnekulle sa...

Jo det var skomakaren, vi andra går barfota nu. Härligt med överdåd eller hur Gärdis?
Gringo bar y jardin, herrgud Tor det vill jag med. Fast då nästa gång... Vet inte om det var hela våren eller bara april, men blommar gör det för fullt! Och jag brukar klocka syrenerna till mors dag, typ den 25! I dag den 13/5.

Carina sa...

Nu kommer syrenerna med väldig fart,undrar om det kommer att vara blommor kvar till midsommar..:(