måndag 18 maj 2009

Jag är nyförälskad....

Nyss hemkommer från Jämtliga trädgårdsäventyr, det är mitt i natten och jag tog en knäckemacka och ett glas rött, skönt! Men nu är jag förälskad i Jämtland, särskillt de snöklädda fjällen och Storsjön. Men jag är inte trogen, älskar Hälsingland och Dalarna också! Hur ska det gå.... En lösning kan vara att jag i nästa liv ser till att bli en resande Norrlänning, egentligen kanske jag är det utan att veta om det, hm! I dont think so! =D

6 kommentarer:

NinaVästerplana sa...

Det är lätt o älska det vackra....
Förstår att du haft en bra resa. Hoppas du är som katten o får nio liv så du hinner uppleva många omgångar med vackra platser.... men lite tröst är det ju o få se dem....
Ha de gott i sena natten
Nina

Anonym sa...

Jämtland , det är grejer det!

Hanneles paradis sa...

jag förstår dej, vi fjällvandrade i Jämtland förra året till Blåhammaren, där de efter 12 km fjällvandring serverar tre-rätters av lokala råvaror och tillhörande viner. Rekommenderas!

Hannele sa...

P.S.
Vi åkte ner SJ första klass för 64 kr, ink macka.

envilsenloppa sa...

Det är väl det som är det härliga med Sverige , det finns så himla mycket olika natur och då blir det oxå en hel del som man blir förälskad i .
Jag tror att man skulle bli luffare sommartid , och bara gå omkring på landsvägarna och njuta !!
Fast finns det några trevliga landsvägar kvar ???

Ha det bäst /Lotta

fale artut sa...

Så nära och ändå så långt bort...
Vi var nära att åka på mässa men tiden räckte inte.... Var utanför grindarna i alla fall! Har turen att både bo och vara född här och vad roligt att du tyckte om det du såg! Storsjön med fjällen i bakgrunden är hejdlöst vackert!