torsdag 6 augusti 2009

Klagar inte men det är varmt, mkt varmt! :)Typisk arbetsplanering, den varmaste dagen i augusti bakar jag, det är ungefär 3 200° C i köket, i ugnen är det svalare, uh! Min lunch... Jag tror jag har ngt problem med mina matvanor, skulle ju pröva med fullkorn och inget socker...:D

14 kommentarer:

Gräsänka sa...

Jag äter gärna lunch hos dej idag :)

Vill jag ha nåt nyttigt och gott, går jag till dottern..

Hannele sa...

Vi kan byta, här blir det kålpudding
med ekologiskt nötfärs.

Hannu på Kinnekulle sa...

hahaha jag som älskar kålpudding, jättegod sommarmat! No problem, byter direkt, har ju smakat på min söta redan! Lingon? :)

Carina sa...

Å,va gott!..o varmt..

Anonym sa...

Mmmm - det ser gott ut! Själv har jag slarvat med lunchen idag! Skulle gärna smaka! Är detta en annan variant av blåbärspaj?
Ulla

Hannele sa...

Mums, mycket bär! Jag gör så god kålpudding att ofta glömmer jag lingonet..

jag har nog lite jäst, egna krusbär, äpplen, päron, vinbär, blåbär, snart plommon..

Cecilia sa...

Det ser ut som en utmärkt lunch, tycker jag. Själv åt jag en räksmörgås, det var också gott.

Carina sa...

Det är ju en efterrätt..inte slarva med maten ,det tar på humöret..

Carina sa...

Går förresten inte skippa sockret..bläsurt

Skogseva sa...

Jag gillar den lite slarvvikta kanten.. Det ser ut som ett halvinslaget paket där innehållet presenteras på ett mycket lockande sätt. Snyggt!

Inger R sa...

Du är inte ensam om att baka i dag, lika varmt här. det gicvk an innan solen började titta in i köket nu är detvaaaarmt. Gäller att komma ihåg att dricka. Vi har/får ju huset fullt så jag har bakat vetebröd o en sorts småkakor, håller på med fransk fredagsfläta(matbröd), småbröd nr 2 o 3, sedan valnötsbröd o ev en sorts matbröd till. Hoppas att dom äter upp det snabbt för frysen börjar bli full.
Till kvällen måste det nog bli ett dopp i viken.

billan sa...

Lite taskigt planering, köksarbete idag när det är så varmt...... Men jag skulle inte tacka nej till lunchen din, den passar mig perfekt! Jag säger som Gert Fylking, fullkorn är INTE nyttigt, dessutom rätt äckligt:)
Beträffande förra inlägget så har vi köpt den på det berömda nätet, www.outnet.se bra pris, snabb leverans, god service. Dom har mycket fritidsprylar och sånt. Klart att du ska ha en Muurikka. Det finns små som man kan ha med sig i ryggsäcken och ända upp till en meter stora för typ konferenser mm. Vår är ca 60 cm i diameter och funkar perfekt till oss och ett gäng gäster:)
Ha en trevlig Göteborgshelg!

Anonym sa...

Mmm, ja det ser verkligen smaskigt ut.. sådana luncher gillar jag med! Pia

"Infing" sa...

Härligt!