torsdag 13 augusti 2009

Koolt...Idag fick jag en present, hm! En tur till Medeltidens värld i Götene, ni vet där vid E20!


Jag hade inga större förväntningar sådär, jag visste att det är en del kulisser från Arnfilmerna och att projektet är under uppbyggnad. Fönstergallren blev jag mycket förtjust i, skitsnygga fönster till ett hönshus!


Och en del av husen känner man faktiskt igen, utan tvekan är det ett bra hantverk. Om det såg ut så här på vikingatiden, får vi väl anta!


Interiör...


Grönsakslandet/örtagården lämnar väl lite att önska... Tror nog att odlingar var viktiga och innehållsrika då!


Men humle hade de, mjöd eller vad hette det i Asterix?


Det visade sig att jag var medbjuden till konsert! Caroline af Ugglas och Ulf Lundell idag. Hela helgen är en musikfestival, med mkt röj! Men när vi kom in till arenan var det knappast någon där, typ tomt!


Och det hela började med ett tja vet inte ett slags "gladiator" spel. Det var kanske därför det var lite tomt innan!


För när konserten väl började fylldes det på riktigt snabbt och Caroline var grym, vilken röst! Och nu ska jag ladda lite ljus från Caroline, hoppas du får lite royalty av det! :) Uh, du läser väl knappast det här! =D


Vi och Caroline hade tur med vädret, det har öst hela dan, det öser nu. Men inte när hon sjöng! Det sägs att det ska bli bättre väder i morgon, skönt om det blir så.


Japp, det var här hon sjöng sig in i våra hjärtan!


4 kommentarer:

AnnCharlotte sa...

Caroline är verkligen kool8-)

Herr Fryle sa...

Caroline af Ugglas är grymt bra och Ulf Lundell är inte så dum han heller. Ulfs senaste bok "Vädermannen" är helt klart läsvärd.

Carina sa...

Carolinas låt är en rikitg hjärteknipare.

Hannu på Kinnekulle sa...

Ja, men märkligt nog blev jag inte så tagen när jag lyssnade på nätet, kräver väl ett par lyssningar till. Konserten var ju grym!