måndag 10 augusti 2009

Madonnahelgen!Det är skönt att det aldrig slutar att vara roligt, helgen var kanon. Vi som åkte har känt varandra sådär i 30 år, så vi har röjt med varandra förut! Första stoppet var vid hällristningsdansskolan i Fåglum, vi testade och spelade Madaonna högt i bilen och dansade i stegen. Kul det funkade och vi kände att vi bondade med tiden som varit. Vet inte om ristningarna har hört Hung Up förut, men nu har de det. JESS!


Det blev räklunch på Sjömagasinet, en ganska sen lunch...


Av någon anledning hängde vi kvar på Sjömagasinet och den sena lunchen gled över och in på middag. Hm! Alltså mer vin och 3 rätters, härligt. Vi statt där i typ 5 timmar och blandade oss... Till huvudrätt fick vi kummel, mums! Natten spenderade vi på diverse klubbar och barer, typ laddade inför lördagen, kanske! :)
( Det var jag som fixade hotell och så, men det var svårt att få tag på något och till slut hittade jag ett paket med en (Romantic weekend för 2 med x-tra säng), hm vi var ju 3. Gissa om de undrade...


Lördag, wow idag är det, fast då i lördags förstås! Uh! Vädret var strålande med en varm sol och vitblå himmel, perfekt! Det var en slags båttävlingar i GBG, cigarrbåtar. jag har glömt vad det hette, men en av oss ville verkligen se båtarna och höra bullret. Så vi frågade var det var och hur man kör dit, naturligtvis körde vi fel. Perfekt för då hamnade vi ute i Amhult, en nyare stadsdel ute vid Torslanda. Där jag och andra trädgårdskollegor gjorde terasser och planterade för några år sedan.


Jag har inte varit tillbaka sedan det begav sig och tyckte att det såg helt ok ut, lite ogräs, men inget allvarligt. Om det är ngn av er som bor där som läser detta, slicka i er. Klart godkänd skötsel, hoppas ni trivs!


Dags för lunch igen och en strand att hänga på, vi hittade ju inte båtarna!


Så vi åkte till Saltholmen, köpte Thaimat och spenderade resten av dan där. Det gjorde några tusen andra också.


Och faktiskt, det visade sig att båttävlingen syntes från Saltholmen, wow. Lite långt i från men så var det i alla fall, båtarna syntes och hördes, så alla blev nöjda.60 000 förväntansfulla på Ullevi, jag brukar också dra fullt på mina föredrag, haha! Det startade ganska sent och det var lite väl lång väntan, en Dj skulle värma upp och det funkade väl sådär tycker jag, men helt ok!


Hur som helst drog det igång och vi bjöds på en intensiv upplevelse med mkt snygga bilder à la Keith Herring (tror stavas så) 80-tal! Det var ju samtidigt med att Madonna tog över världen, och då gillade jag båda! Andra röster om Madonna, 1. 2. 3. 4.


Jag är mkt nöjd och glad för födelsedagspresenten, önskar att hon kunde vara lite mer lyhörd och försöka känna in publiken mer. Det var inte magiskt, men en mkt bra upplevelse. Det räcker långt det med! Dessutom regnade det inte! :))


Dock spelade hon inte Hung up! Vad fan, det hade ju lyft hela konserten om hon hade gjort detta, speciellt då i Sverige och ABBA slingan! Tur att vi spelade den på dansskolan lite förut!
60 000 blandade upplevelser på väg ut, var det värt det? Jo det var en skön present och tack, dessutom stod vi mkt nära!


Hm!! En mobilkvalitet, lyssna på egen risk!

10 kommentarer:

Hannele sa...

Kul, vid Hotel Gothia Towers på 23:e våningen skulle du ha sluppit skala räkorna..

johanna sa...

Havets Grand Prix hette båttävlingen. Kul att du hade en fin helg i kära Göteborg!

Carina sa...

Dansskolan hade vart en höjdare att se:)En lyckad helg alltså.
och den räktallriken,oosch,heavy!:)

Hannu på Kinnekulle sa...

Jag vet Hannele, men de matar ju inte, uh!
Så var det Johanna, Havets Gran Prix, enkelt, jo vi hade det mkt bra och roligt.
Man ska inte se dansskolor, man ska dansa på dem Carina!

Carina sa...

:)och till och med räkskalen ligger vackert..nästa gång stannar jag där och provar..men så ingen ser.:)

Carina sa...

..alltså första gången iallafall..man ska och ska,jaha magistern..

Hannele sa...

Hahhah, Romantic weekend för 3 :)

Hannu, har du ätit Gothia Towers världsberömda räkmacka med handskalade räkor, en riktig herrportion för 175 och världens vackraste utsikt.. Ett glas (?) Cava till funkar bra.

Hannu på Kinnekulle sa...

Skal förtjänar att ligga vackert.
Tar Gotia nästa gång, främst då för Cavans skull, lite räkor också! Hm, man får ju lösa på det sättet som det går, mkt romantic då....

Hanneles paradis sa...

P.S.
Amhult var/är jättefint, minns din trädgård också.

Hannu på Kinnekulle sa...

Minns är förut.... ;-)