måndag 26 oktober 2009

Åland idag...Fick ett mejl i morse, detta vaknade ålänningarna upp till denna första vintertidsmåndag... Undrar om det var positivt eller inte att man kunde supa med dem? Har jag verkligen skrivit så rakt på fest, ha ha! :)

7 kommentarer:

Sylvia sa...

Söp du dem under bordet så kan man ju undra... :-)

Hannele på Hisingen sa...

Nu sitter alla ålänningar och städar i sina trädgårdar :)
Och bakar fikabröd... blåbärspaj.

Åsa Pellas, Åland sa...

Hej Hannu!
Missade tyvärr din föreläsning, hade en drös boskap på rymmen precis då! Ja, de sprang faktiskt precis nedanför Notvikstornet som du fotograferade, snacka om tillfällighet! Hoppas du återkommer och jag får en ny chans att lyssna på dig, och då ska jag banne mig låsa in kräken!! (Och visst kan man supa med oss utan att vi tar illa upp,,, ;) )

Hannu på Kinnekulle sa...

Nej, nej Sylvia men det kändes som att man kunde vara med alla, alltså folk var rakt fram så att säga!
Perfekt i så fall Hannele, blåbärspaj älskar jag ju!
Åsa hoppas du ser detta, det grå Volvon som låg bakom eran boskapsdrös körde jag! Fan och jag som ville gå ur och fotaografera äventyret, hade ju varit kul!

Åsa Pellas, Åland sa...

Ha, ha, är det sant?? Jag såg att det var en svensk Volvo, tänkte att oj, är det turister kvar här än? Jag hade ju trillat på arslet om du klivit ut jag som sprang där och tänkte på vad jag missade! Synd att du inte gjorde det, då hade mina kossor hamnat på din blogg, inte alla förunnat! Men de finns på min blogg, rymlingarna; http://blogg.passagen.se/asapellas/

Hannu på Kinnekulle sa...

Skitkul, ska kolla in din blogg! Rymlingar....

The Secret Garden sa...

Hihi..ja pressen kan man alltid räkna med! De har en förmåga att skriva på sitt eget sätt. :)