torsdag 1 oktober 2009

Visions idag! :)


Vaknade i morse uppe i Örnsköldsvik, där har jag inte varit förut, men nu vet jag! Hade en gammal kärlek som kom därifrån, fast vi var ju inte där då, men det var länge sedan. Dock skulle jag ju hem igen, typ direkt! Jo var glad... Alltså för att jag varit där! :)


Och skrattade gott till det Norrländska i landsproblemet, x antal terrorister skulle hindras komma ombord på flyget, det gick bra och vi landade fint på Arlanda. Fatta så kul att får skriva skylten, bara det att komma på det, hm luktade väl illa!


Men ok vi landade fint och i Sthlm åt jag lunch med min nya bokredaktör, det var ett mkt roligt/trevligt möte med henne, vi kommer att funka kanonfint. Det gjorde jag med min gamla med, men hon sitter uppklistrad i ett annat storprojekt. Märkligt förut hade jag vägrat, nu rycker jag på axlarna och softar, kul men nya kollegor!


På hemvägen stannar jag till som alltid i Enköping och tittar på Drömparken.


Det gör jag alltid när det än är på säsongen.


Och fram tills nu har jag alltid gillat den, jo gillar nu med, men...


Dels lite skötsel som jag inte fotade, men det känns lite som en slags stagnation, möjligen har jag sett det för mkt. Men då har väl Enköpingsborna oxå gjort det, eller? Nej, jag menar inte ta bort, detta är en milstolpe i vår trädgårdshistoria, nu kan vi bara förvalta o göra bättre!


Kanske handlar det om tiden bara, jag menar att jag tröttnar på mig själv också, en som jag träffar ofta!

13 kommentarer:

Torprosen sa...

Du får se mycket på dina resor du Hannu, väldigt vackra foton på trädgården i Enköping!!!Här i Västsverige har vi haft frost 3 nätter i rad, så mina fd vackra sommarblommor är numera en enda stor brun härva,snyft!! Ha en god helg! Torprosen

Cecilia sa...

Vad kul att du stannade till här i Enköping! Jag tycker nog Drömparken är en rätt fin höstpark, håller med dig om att både skötsel och "förändring" kunde bli bättre men å andra sidan är parken för oss enköpingsbor mer en oas i stadsbilden än en trädgård vi går och kikar på då och då. För mig till exempel är den en del av ett promenadstråk runt hela Enköping :) Och då är det bara mysigt att ha de höga svajande gräsen och senblommande växterna att njuta av. Jag var där i förrgår kväll och lade märke till att den verkligen doftar fortfarande, det luktar sommar så fort man kommer in i Drömparken. Det är härligt!
Sköt om dig!

Kalo sa...

Kul skylt! Och vackra bilder från Enköping!
Karin

Hannu på Kinnekulle sa...

Frost på kusten, hm här lyser den med sin frånvaro Torprosen, och jo jag får se mkt!
Sant Cecilia det är en oas att kliva in i, och alla era "nya" rondeller är ju snygga de med!
Skylten gav mig ett gott skratt Karin, verkligen!

Gärdsmygen sa...

Jag tröttnar på mej själv då och då också. Trodde bara det var jag som kände så.

Höstträdgården sa...

Jag tror surströmmingen stagnerat mer än parken i Enköping,ingen människoföda,luktar inte ,det stinker och jäser om vartannat..urk
Äh,ingen är perfekt Hannu,utom du.. i mina ögon:)

Piondröm sa...

Surströmming har jag ätit och kan säga att jag inte tycker att den smakar som den luktar. Enköpings parker har jag aldrig besökt men det verkar vara mycket sevärt.
Var på Taxinge slotts trädgårdsmarknad...tror faktiskt att jag skymtade dig där.
Hade beställt lite varigerade växter utav en utställare som jag hämtade annars blir man faktiskt lite besviken på dom här trädgårdsmarknaderna.
Ken

Hannele sa...

jag har aldrig varit i Enköping,
gillar Piet Oudolf.

Skogseva sa...

Jag tröttnar aldrig på mig själv - jag tycker att jag är ett bra sällskap! Jag pratar när jag vill prata och är tyst när jag vill vara tyst - ett perfekt sällskap åt mig själv.

Anonym sa...

jaha det var längesen,jaha jag förstår...två kranar, hmm,trivas fint,ny kollega,hmmm..så heter det visst alltid..men visst.. kul!

Fritt ur hjärtat sa...

Haha, skönt att vi är många andra som inte tröttnar på dig då;-)
Här har vi vårstädat i dagarna 2. Känns befriande. Lite roligt när maken delat strandiris med yxa...fast nu är ALLT klart för en stillasittande vår. Man tror knappt det är sant! När ommer boken, kan man beställa en lagom tills jag ligger 8 veckor igen....

Hannu på Kinnekulle sa...

Nänä' Gärdsmygen, alla får pippi i huvudet då och då!
Så sant Höstträdgården:)
Jorå där var jag Ken och höll föredrag, såg de varigerade växterna. Kul! Klart du ska till Enköping!
En till herre gud vad ni missar, Hannele skärpning!
Härligt Skogseva, bara skönt att kunna blunda för sig själv! :)
Uh anonym, så anonym! :))
Om du sjuknar in till försommaren så är din lycka gjord!

Hannele sa...

P.S.
jag har varit på tre surstömmingsfester och ätit 3 surstömmingar. En fest vill man ju inte missa..