söndag 3 januari 2010

I år bör det ske...


I alla år som jag bott här på Kinnekulle har jag ännu inte vågat åka i stora skidbacken, men nu verkar det inte finnas ngn ursäkt för att inte göra det. Vem vet när det är mkt snö nästa gång...Till vardags åker jag uppe kring Salen, en av kullens vackraste platser. Känns mindre farligt och ngt fegare att välja så....

10 kommentarer:

♥ Hannele sa...

lite avundsjuk, jag har missat allt det där

Janicke sa...

Du som vågar vinterbada ...

Monica sa...

Ser härligt ut, med rätt sorts skidor på fötterna funkar det, prova inte utan rejäla stålkanter för det är ingen hit,, råd från en som har provat och tyckte det var läskigt.)
Mvh Monica

Vinterträdgården sa...

Kinnekulle har uppenbart ett brett spektra ,hu,halva backen räcker nog till att börja med..ser ändå lockande ut att prova ,Salen verkar vara skidbackens motsats..sagolikt mysigt

Gärdsmygen sa...

Imponerad! För kallt för mej att vara ute....

Marie Lithén - Lithensträdgård sa...

haha för en deltids Årebo ser den våldsam ut,-) Fantastiskt att ni fått så mycket snö och att det finns en skidbacke, ut bara och njut!!!
Ganska kul är det att ramla också om inte farten är för hög.

Anonym sa...

Ser underbart ut!! Men hur underbart det än ser ut börjar jag sura lite över kylan....det är kallt vart man än tar vägen..Suck..och för att undvika kylan måste man kånka ved...Nej. Snälla lilla våren kom snart....;-)

Skogseva sa...

Skidorna har jag lagt på hyllan för gott - jag vågar inte efter för många års uppehåll! Men mina ben minns fortfarande känslan av att åka utför en snäll och mjuk backe. Testa du - du kan bara slå ihjäl dig!

Hannu på Kinnekulle sa...

In memorial....

Marie Lithén - Lithensträdgård sa...

äh! ser ju här på sidan på din Facebooklänk att du njutit av en brasa och fisksoppa... sånt är ju aldrig så bra som efter en dag i backen. Gick nog så bra att du fick mersmak;-)