torsdag 7 januari 2010

Nu har jag officiellt tröttnat å julmys...Ska börja å städa ut julen i dag. Dags att ge vintern en ny mening, det är vindstilla och det snöar inte och skidbacken väntar på mig. :)

6 kommentarer:

Alen Trädgård sa...

Städade ut julen igår, förutom elljusstakarna i köket de får stå kvar ett tag till. Nu är den tiden på året kommen då jag är mer och mer ute bland frösådder och sticklingar, ljuvliga tider:) Ha det så kul i skidbacken!/Monne

ullis sa...

God förmiddag!
"min" jul åkte ut redan nyårsdagen, det brukar vara likadant varje år. Då är jag trött på allt och vill ha upp tunna vårgardiner, så ljuset kommer in, å in med tulpaner så man får en föraning om vad som komma skall!/Ulrica

Cecilia sa...

Håller med dig, jag ska också börja städa ut julen nu. Har redan börjat lite, med allt det gröna - tallris och sådant. Nu är det dags för det röda! Det ska bli skönt, efter ett tag känns det faktiskt som att julen SKA bort. Istället fyller jag mitt hem med vita blommor, det passar fint så här i kallaste januari tycker jag.
/Cecilia

IreneL sa...

Jag började städa ut julen igår. Nu är det bara ljusstakarna och julgranen kvar men det åker snart bort också! Ska snart börja med sådderna..härligt!
Vill ha vååååår nu! / Irene

Vinterträdgården sa...

Jo ,snart åker julen in i garderoberna igen,ha en härlig stund i backen!

Ia-Maria sa...

Helt rätt! Nu är det `fröetider´.