onsdag 20 januari 2010

Till Louise i SKÅNE

Jag gör en specialare om prärie så fort jag hinner! Hannu =)

4 kommentarer:

Prästgårdseva sa...

Klickade på länken till Louise och hittade en mening om att din hemsida var stängd. Blev alldeles kall. Så mycket fint, som man inte skulle kunna titta på mer? Nu var den inte stängd men man fick ta en omväg. Är du på väg att släcka ner den? För då vill jag först spara lite av ljuvligheterna!
Annars önskar jag dig God fortsättning på det nya året. Kan bara konstatera, att du tycks leva ett gott liv. Själv blir jag trött bara av att titta ut på det jag tycker är ett elände.
Så istället har jag börjat leka med en blogg vid sidan om hemsidan.
Eva

Hannu på Kinnekulle sa...

Nejdå inte skall jag släcka ner den, fixa till den lite och göra den begriplig, eftersom jag hänger så mkt här. Det vad jag som hade tryckt fel ngn stans! Har du ngt bra förslag till att städa upp hemsidan? =)

Sylvia sa...

Präria... låter underbart! I Göteborgs Botan finns en Liljornas präria, Prairie-des-lis, som jag skrev en artikel om. Kanske i väntan på Hannus Präria!
http://www.odla.nu/artiklar/Prairie-des-lis.shtml

Louise sa...

Tack så mycket! Jag ser fram emot att få läsa mer! (Och min slarviga gräsmatta ser nog också fram emot det!) Jag ska ta en tur till Sofiero i sommar och se det med egna ögon, tänkte jag. På bilden var den jättefin. Jag var i Sheffield för 6-7 år sen och fick se en professor Hitchmough's prärie. Jag tror det var rätt nytt med anlagda prärier då. Nu när jag har 12000 kvm tomt börjar jag förstå tjusningen!