torsdag 18 mars 2010

Mera eko


Var på lilla lokal COOP och hittade till min förvåning mer eko där än på ICA i Lidköping.Om man då också tänker på att jag inte kör bil in till maten, blir även jag mkt eko! Köpte dock inget så där då, har kvar mkt sen i går och eftersom det bara behöver värmas blir jag ju ännu mer eko idag! Härligt att vara på grön kvist! =)

8 kommentarer:

Vinterträdgården sa...

Ja ju fler som ryar om ekoprodukter desto mer varor i gröna coop blir det,det hänger väl ihop, så kommer fler konsumenter på gröna kvisten.

Luzula sa...

Ja COOP har väl alltid legat steget före ICA när det gäller KRAV och eko...

Hannu på Kinnekulle sa...

Låt oss alla Rya!
Har inte den kollen, gillar eg ICA mer, men är det så med <Eko kan jag tänka mig att byta!

Luzula sa...

Har också föredragit ICA i stort - men saknat den gröna linjen. Förr var min närmaste butik en välsorterad COOP. Nu finns ingen i sikte, så det har blivit ICA i många år. Men kanske blir det ändring nu när COOP satsar stort i Varberg.

Hannele på Hisingen sa...

Ekologisk kyckling är toppen.

Marie Lithén sa...

tyvärr finns ingen som håller måttet helt och fullt, men COOP har alltid varit duktiga på krav/ eko under mång många år, Ica har en bit kvar, men många andra plus. För min del blir det lite är och lite där. Å så åker jag ju buss,-)

Hannu på Kinnekulle sa...

Miljömässigt borde jag handla på lilla COOP hemma, men då med ett mkt begränsat utbud. Funkar bra i vardan även om den då är mkt dyrare. Ica som storhandel med ett bredare utbud när jag ändå är i stan. Bra ska handla miljöbra från och med nu då. Har ju ingen buss som funkar, kunde i och för sig ta tåget...

Vinterträdgården sa...

Köper gärna miljömärkt bara pengarna räcker månaden ut och bilarna går väl på miljömärkt de flesta nuförtiden?Kånka kassar och ha många ärenden och åka buss,ingen höjdare...