fredag 9 april 2010

Hemma igenJa Nordiska Trädgårdar kan ju vara både högt å lågt men alltid roligt! Man träffar kollegor, går på fest och dricker mkt vin, hm! På mässan beställde jag sommarens olika potatisar från Larsviken, härligt!


Och ett gäng nya trädgårdsböcker hade jag med mig hem, kändes som ett bra bokår i år. Ska kolla lite och berättar sen, ha det gott!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Böcker är en njutning!

Andréa sa...

Härligt med nya trädgårdsböcker man vill kika i alla samtidigt, massa goa ideér brukar man få oxså.
Hej då från Andréa

Njut i din trädgård sa...

Jag hade en mycket trevlig dag på mässan. Jag fick med mig hem fina kort och POTATIS från Larsviken. Hoppas du får ett bra potatisår. *ler*

Jo sa...

Just nu (när vårt lilla Ruckel ute på en ö är oåtkomligt på grund av sen sjösättning) är böcker och sådder det som håller en trädgårdsvän över ytan!
Jag har beställt Dahliaboken och väntar ivrigt på att den ska dimpa ner i brevlådan.

(Ps: Vi lyssnade på dig på Boråsmässan och blev grymt imponerade av hur du lyckades hålla låda och intresset uppe på ett så lättsamt och roligt sätt. Tack för den föreläsningen! :) Ds )

♥ Hannele på Hisingen sa...

Wij trädgårdar borde man skaffa...

Hannu på Kinnekulle sa...

Ja vitsen med böcker är ju kunskap och att man får en massa inspiration, härligt! Sen bygger man om 1/2 trädgården på en eftermiddag, puh! =)
Hm, tack Jo, kul att du gillade föredraget i Borås, vet väl inte om jag gör ngt speciellt mer än att jag pratar på...
Klart du skall Hannele, KÖP!

Bondjantan sa...

Jag var där i går eftermiddag, något trött på kvällen och attans vad ont i fötterna jag hade! Fick med mig lite smått och gott från mässa, dock skippade jag böckerna denna gång. Brukar bli mycket böcker men nu band jag mig... svårt det där att välja bort saker.

Trevlig lördag! ♥

Vårträdgården sa...

Linkrukorna,yeaaah!