söndag 2 maj 2010

Minst 1 000 pers var i trädgården i helgen, fantastiskt. Många pratade jag med och alla verkade att trivas. Men såg en blick som jag önskade att den inte syntes, men det gjorde den. Det var en dam som såg ut att otrivas och jag tyckte väl sådär då, typ synd. Men så stötte jag på henne och hon tackade för den underbara upplevelsen. Detta gladde mig väldigt och tja det är bara att inse att vi alla ser olika ut när vi njuter. =)

17 kommentarer:

Pia sa...

Hej!
Var och besökte din härliga trädgård igår och det var fantastiskt att få se den "live". Jag beundrar din trädgård via dina fina bilder på bloggen men det var kul och inspirerande att få besöka och se den på riktigt. Tack!

Vårträdgården sa...

Ha ha ha ,de är sant,inte alltid blicken visar "rätt":)

Sara sa...

Oj, tusen personer! Då blev du rik som ett troll :)
Jag valde ju helt klart fel dag för vårrundan men fick en härlig dag hemma i trädgården istället och det var antagligen lite mer trängsel på kullen idag än igår.
Nu får du pusta ut efter anstormningen och bara prata med blommorna ett par dagar :)

Hannu på Kinnekulle sa...

Roligt Pia och tack! =)
So true Våris!
Nja rik som ett troll vet jag inte, em kul som ett troll hade jag! =)

NataljaOblonskaja sa...

Hade gärna sett trädgården "live". Får njuta av dina bilder istället.
Camilla

Helens trädgård sa...

Låter som en helt underbar dag, kul!
Kan inte tro annat än att alla stortrivdes i din trädgård, damen var garanterat i chock över allt fint hon såg =)
Trevlig avslutning på helgen!

Tant Grön sa...

Grattis till den fantastiska besökssiffran!
Och det var väldigt kul att få träffa dig också i verkligenheten , inte bara trädgården...

Nu har jag skrivit några rader på min sida också!

Anonym sa...

Hej, jag håller med min Flodhäst vän till punkt och pricka. Sedan har vi oxå funderat över och kommit fram till att vi tycker att det är lite långt att sitta i garderoben tills 2020. Och då är vi ju gamla och kanske döa. See You Hippo Society

Anonym sa...

Var och besökte din fantastiska trädgård idag. Roligt att få se den i verkligheten. Har länge längtat efter att få se den på riktigt. Kul att få prata med dig också:-) Vet du! Vi blev så inspirerade, så nu blir det till att sätta spaden i jorden igen och gräva bort mer av gräsmattan och beställa mer jord. Mitt mål är "ingen gräsmatta". Vill kunna gå runt på slingrande gångar och njuta av växtligheten. Ser fram emot en titt i din trädgård till sommaren. Ha det så gott i rabatterna!
Marita i Björkhagen

Susie på Stjärnarve sa...

Visst är det roligt och spännande att ha folk i sin trädgård. Just nu har jag visserligen bara haft två Stockholmsväninnor på besök, men det blev skumpa i "ruinen" en kväll vilket alltid är härligt.
Veckan före midsommar ska jag dock ha två öppna visningsdagar och det ska bli jättekul - om det hunnit bli varmt till dess! Just nu är det svinkallt!!

NinaVästerplana sa...

Tack för besöket..... Lyckades inte ta ett enda kort med skärpa!
Får jag komma en mulen dag o plåta lite? Men jag hittade några ganska snygga träbitar uppe på hygget på högkullen ;-)
Ha´t himla gôrgôtt
Nina

Hannu på Kinnekulle sa...

Funkar med bilder också Natalja. :)
Precis så Helen.
Samma här Tank, kul å ses! :)
Nämen ska flodhästarna komma ut ur garderoben, wow! Detta ser hela trädgårdsvärlden fram emot, men har jag inte träffat er redan?
Härligt Marita, precis så och mindre gräs, mindre bensin och mindre oljud!
Jo Susie roligt med folk i trädgården och bubbel i ruinen låter ju kanon. Öppen trädgård på Gotland låter kul, är det hela ön eller bara du?
Gör så nina, men önska inte bort solen! =)

Hannu på Kinnekulle sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Har följt dig på avstånd via böcker och tv-program och läste just om din bok Rimfrost..som terapi, mina hjul snurrar för fort och väggen är nära men boken gav som alltid lusten tillbaka och idag ska jag åka till plantskolan och frossa lite i tidiga perenner. Runåbergs fröer har kommit och solen lyser.
Varför skriver jag detta, jo för jag har inte tidigare vetat att man kan komma och besöka din trädgård,så det kommer jag att göra nästa gång du har öppet.
Många vänliga hälsningar från Åsa på Orust.

Anonym sa...

Inte alltid ansiktet hänger med i uttrycken,typ såhär....;jag mötte en gång en mycket snygg och mycket uppskattad man, som gav mig en uppmuntrande blick och höjde uppskattande på ögonen och tillhörande ögonbryn,kanske var det lite flirtigt,jag blev så paff att jag vände mig om,svalde hårt, bet mig i läppen och utbrast:Exceptionellt!!...naturligtvis var flirten han sände ut, menad åt den vackra trädgården intalade jag mig,nästan skällde jag tyst på mig själv i mitt innersta rum...detta var så litet men såpass starkt att det satte sig i mitt minne på en lite,lite pinne...:)

Hemma hos Jeanette sa...

oj så trevliga bilder och fin trädgård du har, jag letar efter någon som har ormhassel eller trollhassel ,du kanske vet någon som har? är skulle bara vilja ha några kvistar
ha en trevlig helg
mvh Jeanette

Annelie sa...

Skrattar gott åt ditt inlägg.
Min man är en av dom som ofta ser lite bitter ut, fastän han inte är det.
Oväntat är det bästa jag vet när det går åt det hållet. Du förväntar dig negativt och får positivt. Det gör att det blir lite klurigt i huvet.