lördag 1 maj 2010

Minst 300Dagen var kall, blåsig och oregnande tack och lov. Det var ganska mkt folk i rörelse och jag stötte på både bloggare och FBare, kul. Julroslunden tog tag i de flesta trädgårdshjärtanen och hade det varit varmare hade sipporna lyst med sin närvaro, i morgon är det varmare. Träffade på olika kommentarer och en kvinna var besviken, hon saknade kärleken till trädgården. Hm, jag visste inte hur jag skulle bemöta detta, menar behöver ju inte gå i försvar men tänkte mkt under dagen på det hon sade. (Om du läser detta är det mer så att jag undrar hur du trodde det skulle vara, eller hur det borde) Hur som helst det var ändå ett bra möte och inget elakt mellan oss, men funderade. Senare under dagen kom det fram en kvinna och sade motsatsen, jag lös upp, men funderade på vad det var hon gick i gång på. I love my garden! Nu skall jag fira 1 maj, vad gör man då? Ha det gott där ute, i morgon förväntar jag mig en invasion i solskenet! =)

15 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror att i livet står en kvinna för kärleken och mannen för styrkan och en smula sport..:)

NinaVästerplana sa...

Nä, idag var ingen skön dag.... Stått i snålblåsten i Husaby o sålt honung för biodlarna!
Men björkarna har fått musungeöron ;-)
Ska sega mig iväg den långa vägen till Hällekis imorgon.....
Ha´en himla gôrgo 1 Maj
Nina

Njut i din trädgård sa...

Vi har alla olika sätt att visa och tyda kärlek på. Intressanta funderingar - hur saknas kärleken i trädgården - kanske "hennes" kärlek till något... Alltid härligt att träffa rätt hos folk men även lite intressant med motsatsen.

Vårträdgården sa...

vackra trädgårdar kan väcka saknad hos en ,så man skulle vilja ha det men inte kkan...

Annika Christensen sa...

Hej!
Hoppas det blir bättre väder imorgon. Vet ingen som har så mycket kärlek till sin trädgård som du. Jag älskar när du berättar... och visar.

Kanske är det så att hon har sett dina fantastiska bilder och där syns ju bara det man vill visa...
Så är det i min trägård iallafall.
En del säger att det var ju så fint på bild???

Ha en skön och rolig söndag
Annika

Irene sa...

Jokainen tarkastelee asioita omien silmälasiensa takaa ja eri näkökulmista. Samat näkymät näyttäytyvät eri ihmisille kuin olisivat eri maisemassa. Sisarussarjan sisarukset muistavat lapsuudentapahtumat kaikki eri tavalla.

Gärdsmygen sa...

I din trädgård saknas verkligen inte kärleken till den!

'Gumman' sa...

Hannu.
Kärleken finns i varje trädgård...det är upp till var och en att se kärleken.
Du förmedlar kärlek genom din trädgård.
Ann.

Anonym sa...

Följer man din blogg är det svårt att missa att du älskar din trädgård. Älskar min egen trädgård även om den är långt ifrån perfekt utseendemässigt, men jag kan ju VARA i den. Det är väl det den är till för? Att vara i, att odla i, att rensa ogräs i, att äta i och allt vad jag nu gör i min trädgård. Bodde jag närmare Kinnelkulle hade jag definitivt tittat förbi imorgon, nu blir det skogen och trädgården här hemma.
Iréne JB

Anonym sa...

Ibland händer det konstiga saker vid datorn, som att jag lägger in mina kommentarer vid fel inlägg...
Iréne JB

Anonym sa...

Jag var i din trädgård idag och det är kul att vandra runt i den i verkligheten när man följt den genom dina bilder och texter. Jag var där förra året med och det var ju trevligare då (vädret alltså) och då hade växterna kommit lite längre. Tycker kärleken till din trädgård är uppenbar (och underbar). Skulle vara roligt att besöka den senare på säsongen någon gång. tack för visiten! Sara

Anonym sa...

Du kan väl verkligen visa kärlek i din trädgård, vad
man nu menar med det. Du har ju en speciell känsla för förfall o helhet. Inte deppa nu för en sådan kommentar, allt är ibetraktarens öga. Man skall välja det man tittar på o inte stirra sig blind på tex lite oordning eller ogräs. puss på dig önskar en av Flodhästens vänner

Fuchsiavän sa...

Härlig trädgård med underbara julrosor och de gula "vitsippor" var underbara.Var får man tag i dem ?
Detta var höjdpunkten på Kinekulleresan igår. Tack för att jag fick se din trädgård och jag kommer gärna igen en annan tid under sommaren.

mormor Hannele sa...

Lite märklig kommentar... för du är ju GALEN i din trädgård :)
Jag förstår inte heller: "i livet står en kvinna för kärleken och mannen för styrkan"...

Här har den svaga tanten på berget fått jobba själv :)

Marie Lithén sa...

Måste berott på betraktaren Hannu! Finns inte många i denna värld som via sin trädgård utstrålar så mycket kärlek som du! Kram