tisdag 8 juni 2010

Favoritprojekt...


Tog en lite motionsrunda på cykeln och åkte förbi ett av mina önskeprojekt, detta ligger i Västerplana och jag älskar gårdsbilden man får av ladugårdarna.


Jag tror att man i princip kan skala rent å få gården med kalkstenberget i dagen, fatta vilken alpinäng detta skulle kunna bli. Huga jag får svallsvettningar av tanken!


Men också huset är rart, förmodligen massor som måste göras men rart ändå.


Men det skulle vara perfekt för en lummig blommande trädgård, på baksidan kunde det vara mer i ordning och bestämt, men här som nedan.Jaha nu är jag sugen på en Tasha Tudor trädgård då...

10 kommentarer:

Susie på Stjärnarve sa...

Ja det var ett gulligt ställe, men att du gått på myten med Tasha Tudor. Så obehaglig amerikansk sekelskiftesromantik att jag ryser när jag tänker på det. Det var inte så puttenuttigt gulligt då inte att man behöver återuppliva den tiden!

Sirkka sa...

Ja, det är nostagiskt alltsammans!

Christina sa...

Ser ut att vara ett härligt ställe!
Drömställe alltså!
/Christina

Hannu på Kinnekulle sa...

Nja Susie det handlar nog mer om ett sätt att plantera så att trädgården blir som perennängar, men av kulturväxter som vi vanligen inte använde i sammanhanget, eller så kan man säga att hela trädgården blir en flödande rabatt! Så de handlar inte om att återuppleva ngn nostalgik utan bara om att bejaka det blommande på detta för mig drömställe. :)

Marie på Hunneberg sa...

Tack för dessa bildsviter.
Heja Dig!

Hanna S sa...

Vilken slump, jag har själv precis beställt en av Tasha Tudors trädgårdsböcker. Lördagsgodis för ögonen! Älskar hennes respekt för naturen och egensinnighet - så inspirerande.

Bente Simonsen sa...

Älskar vilda trädgårdar och Tasha Tudor, icke på grund av deras vildhet, men för den atmosfär av harmoni, som finns. - En trädgård skall vare ett gott ställa att vara, för djur och människor.

Skaffaren sa...

Här kunde man "fynda" för ett par år sedan. Vad hände sen?

M/S Design sa...

Vackert, det är ett slags lugn över sådana platser.
Mariana

Hannu på Kinnekulle sa...

Och precis lugnet tycket jag skulle hamiera med en typ Tacha planterin, lite fritt å svävande men väldigt romantiskt och på mitt vis. Men sinnebilden är hennes.
Jo du Skaffaren, vet inte. Tror det såldes och kanske är sommarbostad nu, synd.