onsdag 9 juni 2010

Mest just nu


Så är det dags igen för kirgislökens tid, jag både gillar och ogillar men gillar ändå mest...


De blommar i en skön tid, de är lättodlade och frösår sig villigt, en egenskap som är bra om man vill ha många. Sen står de ju väldigt vackert mot min röda äppelstege.Eller hur? ;-))))

11 kommentarer:

MiA sa...

Gillar :))

Lena Andersson sa...

Stegen blev jag kär i!
mvh Lena

lottens vita och gröna sa...

mohaha så vackert! varmkram lotten

Möllebacken sa...

Absolut! Underbart!
Ha det gott!.
/ Pella

Helens trädgård sa...

Gillar det absolut!

IET sa...

Absolut.
Men du - vad är det för silverbladig (?) buske du har under äppelträdet? (Den står också snyggt mot stegen.)
/I.

Sommarträdgården sa...

Matchar ,helt klart.

annika sa...

Din stege är så underbar, du har så god smak.Den är som pricken över i, fast tvärtom (iet).Snor nog din ide men tar kanske och fixar en svart i såfall. Buskpionen är helt underbar - Är det inte en trädpion? snyggt ihop med "Pallibin" ( förlåt)
Annika Kvist

Anja sa...

Jag visste inte att de frösår sig. Det låter trevligt. Sedan undrar man ju vad du har omkring dem för jag ser inga gulnande blad. Vi har kirgislök för första gången i år och jag är väldigt nöjd. Dock är ju de där vissnande bladen lite av ett problem.

M/S Design sa...

Det ser så fint ut och stegen är som ett utropstecken.
Mariana

Lisa sa...

Onekligen läckra är de! Och helt klart fina mot stegen:) Är kirgislöken en perenn? Sitter precis med en av dina böcker (trädgårdsvisioner) och ser kirgislöken med vita och svarta (?) tulpaner - fint! Hur tänker du när du blandar färger i en rabatt? Du får alltid till det, så det ser ut som om naturen skapat det själv. Har du någon regel - ett visst antal färger bara, en viss kombination du gillar extra mycket.. Många frågor, hoppas du har tid att svara!:) kram