tisdag 22 juni 2010

ObestämdUnder körsbärsträden blommade tidigare en skir våräng, nu håller lökarna på att vissna och gräset har vuxit sig högt. Men jag kan inte bestämma om jag gillar det eller inte, hm konstigt borde ju gilla det.


Gillar ju tuvtåteln ute på "prärien" och den är som bäst nu innan gräsen går i blom, axen hänger tunga och blanka och det känns som siden.


Och gräsen passar så fint med den ljusa känslan vid björkstammarna, ja så kan det vara. Man gillar det ena höga å ogillar det andra höga, även om det egentligen är samma sak, fast under träden har jag inte bestämt...

11 kommentarer:

Marie Lithén sa...

det med björkarna är fantastiskt vackert. Å jag älskar det gröna vilda mot det klippta strama, men blir det kanske för mycket av det goda under Körsbären.... vad vet jag, du är ju min profet ,-)

MiA sa...

Gillar också de smala björkarna. Lite Carl Larsson med svensk sommaräng och vita björkstammar :))

Västanvind sa...

Hej,
I TV-serien om Arn, hade Arn gjort ett sovrum till sig och Cecilia,med vita björkstammar som pelare under taket.
Tänker på det när jag ser dina raka björkar och närheten till Husaby, Varnhem och Gudhems kloster.
Önskar dig en riktigt fin midsommar med mycket sol.
Hälsn. Eivor

M/S Design sa...

Tycker det ser bra ut mjukt,skirt och lungt.
I alla fall på bild
Mariana

Annelie sa...

Håller med Marie att det gröna vilda kan vara fint mot det klippta strama. Men jag kan också gå åt andra hållet. Tror att det är för att jag är så glad i början för allt som växer och är frodigt. Men sedan börjar jag längta efter lite ordning, och vissa växter är lite för otamliga, sprider sig oblygt och tar över, eller bara ser allmänt stökiga ut.

Susie på Stjärnarve sa...

På bild ser det ju oerhört vackert ut, fast å andra sidan är ju dom strama björkstammarna vid gruset också oerhört vackert. Kanske en del saker blir vackrare på bild än i verkligheten när man inte ser varenda liten detalj!?

Anonym sa...

Tuvtåteln är jätte fin!
Håller med dig. Man gillar det ena och ogillar det andra.Får för mig att jag ska spara kråkvickerna och grässtjärnblommorna när de smyger sig in i rabatten ibland, för att de är så fina. Men sedan slutar det ändå med att jag rycker bort dem. De är vackra,men tar över och kväver det jag planterat. De får hålla sig till ängen.
Ha det gott!
Marita i Björkhagen

Sommarträdgården sa...

Underbart,och det blev en äng:)

•lotta på solrum• sa...

jag gillar´t!

Sagas blommor sa...

Vackert med gräs,men har liite svårt för det...ifall det är mitt eget:) mot björkarna är det fint på nåt sätt,men ändå..nää dethär blev knepigt,Ha de bra/Saga

Hannu på Kinnekulle sa...

Ja men med björkrummet är jag jättenöjd och tycker att kombon vårlökar och gräs som övergår till en slags prärie är jätteskön där ute, vill störa björkarna så lite som möjligt. Det var mest det oplanerade gräset som skall klippas ner jag ojade mig för, lite lökar kvar som ska vissna ner... Röjer i morgon!