lördag 10 juli 2010

Rester igen...Oj oj så hett det var i luften i dag, alltså inte jag då... Det händer aldrig att jag är det! Men jag reser ändå... Hur som helst en del trädgårdsbesök samt mat foto. alla trängs... Men nu härligt solo men lite på lyran av köksvinet. shit vad händer när jag hittar resten! =0

10 kommentarer:

Sommarträdgården sa...

Kort och gott,mumz vad gott!

MiA sa...

Smaskiga rester kan jag tänka :)) Lite rödvin hade inte varit fel ikväll.. men inget finns att hitta i det här köket.. får nöja mej med glass och choklad :)

Amiechan sa...

Inatt drömde jag att jag åt middag i din trädgård. Alla övriga gäster talade italienska. Ditt bloggande sprider sina rötter in i mina drömmar...

Lena Andersson sa...

Man kan få berusa sig i den ljumna sommar natten.
mvh Lena

Susie på Stjärnarve sa...

Helt otroligt att det blev vin över när du hade italienarna på middag!?
Fast det kanske var från nån annan middag, du verkar ju ha ett mycket aktivt socialt liv.
Maten såg jättegod ut, men senaste dagarna har det nästan varit för varmt att äta. Igår var det 32 grader på kvällen och det enda vi fick i oss var en LITEN biff och vår favoritsallad på vattenmelon som är underbart läskande god när det är varmt.

Helens trädgård sa...

mums vad gott det ser ut, smaklig måltid!

Hannu på Kinnekulle sa...

Åh jo det var så gott så, men Mia vad skriver du, har du drömt dig hit, heavy! Susie jag hade köpt mkt vin, det kunde bara inte ta slut! ;)

MiA sa...

Haha... nej det var inte jag som drömde - det var Amiechan som kommenterade under. Men, men .. man vet aldrig, i drömmarna kan vad som helst hända :))

Anonym sa...

Varför i hela fridens namn tar du kort på dina gamla matrester??

Hannu på Kinnekulle sa...

Ja Mia förlåt å förlåt Amiechan.
Men kära anonym bara för att du ska se hur gott de var! Helt naturligt i min värld. :)