torsdag 26 augusti 2010

Ljusare...Precis som jag trodde så drog ovädret bort till andra/dina trakter, men visst det är inte lika vackert men ack så mkt härligare att vara ute.


I storrabatten är det fortfarande bolltistlarna som regerar i de mogna tuvrören, älskar just denna skimrande syn.


I förgrunden blommar nävorna sporadiskt och favoriten Jolly Bee blommar mest av alla, så skönt med sensommar. :)

5 kommentarer:

TrädgårdsPrinsessan sa...

Solen tittade just fram här också, man blev rentav lite sugen på att gå ut :-) Jättevackert med tuvrör och bolltistel!

Ha det gott!
ANnika

Gärdsmygen sa...

Trädgårdsarbete stod på planeringen idag på min lediga dag men det fick bli innearbete. Men så sken det upp på e.m!! Det fick bli att njuta av blomningen i trädgårdenistället för arbete och på ngt sätt är just sensommaren i trädgården så skön!! Persikoträdet ger i år ca.15 persikor och nu är frukterna rödfärgade och jag känner lite varje dag på dem och undrar när det är dags......:)

Sagas blommor sa...

Hmmm...Tack jo,ovädret kom och jag väntar det ska ljusna här oxå sa man kan gå ut o njuta av allt som blommar jaa,skönt faktiskt!me sensommaren,ha de bra/Saga

M/S Design sa...

Härliga färger.
Ser att du har 'smitare' du med, har svårt att rensa bort såna som dyker upp i gruset fast det ser prydligare ut om dom blir bortrensade, hos mej fins det en hel del.
Ha en trevlig helg
Mariana

Hannu på Kinnekulle sa...

Det är en skönt tid nu med det mogna och nyutslagna...
Vädret får man väl ha "överseende" med... Mariana jag låter alla smitare bli kvar om de tillför ngt till platsen, du skulle se andra hörn där jag faktiskt planterar ut smitare i gruset.