tisdag 31 augusti 2010

Publikens favorit
Rappnes idéträdgård blev besökarnas favorit på SommarSalongen
Hela sommaren har 19 idéträdgårdar i Ulriksdals slottspark deltagit i tävlingen ”Besökarens favorit” som grundas på att besökarna själva får tycka till och rösta den idéträdgård de gillar bäst. Bland hård konkurrens tog slutligen Bosse Rappne med sitt Slottsträdgården Ulriksdal hem segern i tävlingen. Det är en glad Bosse som tar emot beskedet:
- Tack kära publik och besökare. Vi är oerhört glada och stolta att vinna ”Besökarens Favorit”. Vår ambition var att skapa en lättskött trädgård i samklang med naturen där vi själva känner att här vill vi leva.


Tvåa i tävlingen blev Trädgårdsdesigner Helena Åhlund som i början av sommaren också blev utsedd till ”Bästa idéträdgård” av SommarSalongens idéträdgårdsjury.


På tredje plats kom Levins Trädgård & Design feat J.H:s Blom & Trädgård i Älta AB.

I dagsläget har mer än 10 000 besökare besökt SommarSalongen.

6 kommentarer:

Charlotte sa...

Kul!!! Det var min favorit också... utan tvekan...

Kram Charlotte

Marie Lithén sa...

Superroligt, av de bilder jag sett därifrån är det absolut den trädgård som fängslat mig mest.

Susie på Stjärnarve sa...

Kul att Bosse vann, han gör väldigt snygga grejor!
Alla trädgårdarna var ju snygga, men jag saknar mer personlig stil. Det är lite av samma design över dom. Och var 17 är blom och bladfärgerna!?

slottsträdgårdsmästaren sa...

Visst, har man en idéträdgård som man döper till ´´Doing the gardener´´...så blir den såklart publikens favorit!
http://gardener.blogg.se/2010/june/doing-the-gardener.html

Anonym sa...

jag är så ledsen för att jag inte har haft tillfälle att se denna trädgårdsutställning. De ser så inspirerande ut. Jag behöver verkligen inspiration till en trädgård som aldrig slutar blommar under sommaren, lite vild får den gärna vara. Några tips på växter som är bra att ha i följd och som kan stå tätt?

/Kolonistan

http://kolonistan.wordpress.com

Hannu på Kinnekulle sa...

Håller med er alla, bäst va denna men jag gillade 3an också väldigt mkt, färglöst ja men det har mest med tiden att göra... Oj det finns hur mkt som helst som kan kombineras, du måste nog ta dig till en rabatt och se med egna ögon.