tisdag 11 januari 2011

Perfekt läge...I söndags hade "min" skidbacke förvandlats till en tjockt hårt islager och jag deppade ganska mkt för det, det gick typ inte att åka på den och i min enfald trodde jag att det skulle vara så tills nästa snöväder kom. Men jag var just å kollade in backen och pistmaskinen har förvandlat isen till kalla hårda snökristaller, så nu blir det manchesteråk ett par timmar i kväll. Det öppnar kl 18 och det brukar vara gott om plats på kvällarna. Tro mig det rusar i blodet redan! :)

7 kommentarer:

Mammatilltre sa...

Åk på du Hannu - så gott att läsa om dina skidbackebravader! Rätt vad det är är den mot snö skoningslösa våren här i hela sin härlighet.

Iréne JB sa...

:)

Anns Gröna sa...

YES! Så ska det se ut när man kommer till backen. Har precis kommit hem från Branäs och där snöade det i tre dygn. Då blev det en helt annat åkning kan man ju lugnt säga!
Hoppas det var redigt gott!
Hälsn
Ann

Hannu på Kinnekulle sa...

Gör gott va det! Hårt men njutbart!

Anette sa...

Hejsan! Jag har skrivit lite kort om ett besök i din trädgård i augusti här: http://villalyckebo.blogspot.com/2011/01/minnen-fran-sommaren.html
Hoppas att du gillar det

Susie på Stjärnarve sa...

Även för mig som inte har nått äver för snö och is så var det en vacker bild, men ännu vackrare var Anettes bilder från din trädgård i somras!

Hannu på Kinnekulle sa...

HA HA HA Sus... Men jo det var fina bilder, kul att se Anette! :)