onsdag 2 februari 2011

Backrapport.Som i hela södra Sverige töar det förskräckligt mkt och även här, i trädgården finns det bara snö i högarna och i skyddade skugglägen. Så jag hade räknat ut backen och hade inga större förhoppningar om den, men åkte ändå upp i dag för att se om den var kvar. Och till min stora förvåning var den kvar.


Jag kan förstå om du tycker det är tjatigt men jag gillar ju skidor grymt mkt och i morgon kväll är det öppet igen! Tjohooo! :)

5 kommentarer:

Alen Trädgård sa...

Haha, jag är inget vidare förtjust i vintersport/skidor och heller inte tjatiga bloggare MEN jag kan inte annat än ryckas med av din entusiasm och glädje:)) Så fortsätt du att rapportera från din älskade backe för jag blir på gott humör:)) Ha det gott/Monne

Iréne JB sa...

Tror nog att din backe kommer att hålla sej ett tag till. Iaf hoppas jag att vår backe gör det. Den ligger på norrsidan och de har ganska nyligen lagt lite mer konstsnö så jag hoppas på öppet februari ut iaf.
Men annars töar det förskräckligt fort här också. Lite gräs tittar fram här i trädgården på södersidan. Fick tom lite vårfeelings idag i solen.
Tur att man kan åka iväg och åka skidor :)

Marie Lithén sa...

Tjohooo minsann är det inte lycka så säg:)

Hannu på Kinnekulle sa...

Monne så fint av dig, gillade mkt och kul att du rycks med! :)
Jo Iréne det tror jag med, men misströstade lite innan bara, jag fick också vårkänslor idag!
Marie du vet att laga middag på måndag kväll och boka skutan hela tisdagen! På väg, på väg! Å jo det var lycka men nu väntar också andra neråtlut. :)

Scylla sa...

Tjohoa på du! :)