fredag 11 februari 2011

En underbar dag...



Jag kan inte påstå att jag ångrade googelsköpet, grymt snygga och så himla bra. Typ titta solen rakt i ögat utan att blinka, älskar dem förutom lådan då. :)



Dagen började lite si sådär, det var snöstorm här igår och det yrde rejält hela natten och de låglänta storbackarna hade frusit in till knottrig hårdis, detta va inget som vi visste om när vi kastade oss ut i en kortare men brant backe, åka på knottrig hårdis med mjuka södrivor som plötsligt dyker upp är ingen höjdare och jag ville bara ner. Men tut i oturen liften till storbacken var stängt just när vi kom dit, alltså riktiga storbacken där vi skulle ta ett mogonåk, och gissa hur det hade varit på ett knottrigt isåk, sjukt hemskt. Men vi letade oss upp på skutan för lite lugnara off pist åk och där hade snön packats sådär perfekt hård att man inte sjönk igenom, lite som marsmallows om de vore snö. Sjukt härligt och det blev en toppendag igen! :)



Men klart jag stöp också det hör till ute på frifjället, fastnade i en buske och på ngt sätt drog jag igång en lavin ockå, det är så härligt i fjällen! Imorgon en ny solig dag, jiiipi! Tjing. :)

9 kommentarer:

Herr Fryle sa...

Snyggt. Du lever livet precis som man ska!

NinaVästerplana sa...

Så nu hissar dom Lavinfara så snart de ser att du närmar dig liften ;-)
Ha´t himla gôrgôtt
Nina

NinaVästerplana sa...

Är det ett Valentin-kort du fixat till där ;-)
Nina igen

Hannu på Langeland sa...

Ja Nina kasade rakt in i hjärtat! :)

infing sa...

Ha ha, hur gammal sa du att du var? ;-)

Ser för jäkla härligt ut!

cat sa...

Nice ;D

Elisa Day sa...

Ser helt underbart ut!

Anonym sa...

Härligt! Avundsjuk jag blir / C

Hannele på Hisingen sa...

Du har full koll på årstiderna :)