torsdag 10 februari 2011

Snöstorm...



Vädret lämnade lite att önska idag, typ snöstorm och svår skidåkning. Vi pinade oss upp i liftarna men gav till slut upp. Men å andra sidan så är en 1/2 vilodag bara toppen eftersom det ska bli strålande sol resten av tiden å då blir det åka av.



Så vi gick en sväng på byn och tittade på Edelweisshus och inredningar, jag hade turen att hitta ett par skidglasögon som låg i en oemotståndlig förpackning, jag vet inte riktigt om jag köpte ett paket eller om jag också fick ett par sjukt bra googels med. Hur som helst är de ngt som jag redan glömt vad det hette men det skulle i alla fall revulitionera min skidåkning, grymt sade jag och betalade. Om inget annat är förpackningen sjukt snygg. :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lite svag för det vackra.... Jo, det är vi väl lite till mans (kvinns) folks? Hoppas de gör nytta ;-) o ha´t himla gôrgôtt i backarna
NinaVästerplana

Hannu på Langeland sa...

Har det gött och ja det gick ju inte att stå emot...

Susie på Stjärnarve... sa...

Du gjorde helt rätt i att köpa dig något tufft och snyggt, fast det kanske vore kul att få testa dom nya tittorna också.....

Iréne JB sa...

1/2 vilodag är perfekt sådär mitt i en slalomvecka. Och är det så man blir bättre skidåkare, genom att köpa nya googels. Tänk, jag som trodde på övning och många åk :). Jag åker ju också till Åre i år, men det är några veckor dit. Ha det gött resten av tiden där uppe.