tisdag 10 maj 2011

Känner mig bättre

'
I dag har det varit en sjukt underbar dag, det började med att jag upptäckte att jag kunde leda mig så mkt som jag ville, jobbade inte ens ute i trädgården. Jag åkte in till Lilla Labäck och hämtade sparris, nu sparris i stället för potatis fram till midsommar, sen är det potatis som gäller. I övrigt blir det 100% ekologist  som gäller i dag, känns lite bättre varje gång det är så. Jag är ännu inte 100% i livet, men på väg... Om du tycket mitt eko är jobbigt beror det bara på att jag är en nagel i ögat och att du önskar att du orkade ta beslut du med. Japp så är det! ;)

10 kommentarer:

Vårträdgården sa...

En sund inställning ,hade jag möjlighet skulle jag handla ALLT eko och odla i trädgården så långt det bara går.

Marie Lithén sa...

helt rätt, kram

Anonym sa...

Är också inne på eko-linjen. Har varit det i flera år faktiskt och man blir glad att det kommer mer och mer eko-grejer. Min senaste favorit är oliv-linjen på apoteket. Fast de produkterna kan man inte äta :)
/C

cat sa...

Mmmmmm sparris, men jag kör hellre eko-rött (rosé e inte min grej!) till.
Ha de gott. Catarina

l*eva sa...

Jag lever så gott jag kan, ett EKO-liv...men sen kan man ju undra...jag kör flera mil ibland med BILEN och får dåligt samvete för det...för att få bla. det kött jag vill ha...Eko...Pest eller Kolera ?

litet hus sa...

Bra, fortsätt att vara nagel!

Pia sa...

Sparris skulle jag kunna leva på! Ekologisk dessutom. Som konsument gör jag så gott jag kan , men som egen småodlare går det så mycket bättre med det ekologiska:)
Får tack för ett härligt besök i din trädgård i helgen, dina helleborus blommar så fantastiskt och så är dina himalayabjörkar helt underbara!Din trädgård ger insiration men skönt nog inte ångest över saker man borde göra. Jag får känslan av att du njuter även om inte allt är tiptop och "klart" , den känslan försöker jag ha i min trädgård. (kan det någonsin bli klart i en trädgård, förresten.. :)

Mammatilltre sa...

Trots att vi köpt eko i flera år, fast nog långt ifrån till 100 %, så har du gett mig ytterligare pushning att öka på andelen. Det känns ju varje gång jag väljer oeko framför eko...bra det!

Anonym sa...

Lyckliga du! med så mycket nyskördad sparris!!Svensk sparris är så ljuvligt:)

Anonym sa...

Nagel i ögat är bara förnamnet...ska skärpa mig, sedan, nä nu! Ha det gott! Önskar J.S. Bach