fredag 27 maj 2011

Mellanläge...


Som på många andra ställen kom värmen också av sig här på Kinnekulle, blåst och regn har avlöst varandra med solglimtar emellan. Men regnet behövs ju, dock har jag inte hunnit att hålla på ute som jag hade tänkt mig och går ut lite då och då för att titta/njuta. Och jag tittar mkt på buskpionerna som jag har ett kluvet förhållande till, både och typ. 


Men nu när jag ser dem i kombination med minisyrenhäckarna gillar jag kombon mkt, den uppstod av sig jälv. Alltså jag hade ingen stans att göra av pionerna och syrenerna, så de hamnade där. Å gott det!


Annars är jag väldigt förtjust i att samtliga aklejor som jag lät bli att rensa bort ur gången är vita, ser ut som en tanke det! :)

4 kommentarer:

NinaVästerplana sa...

Buskpionen har jag missat... Så fin den är! Hur gammal är den? Mina är bara en halvmeter höga än så länge... Men den största står mitt i vinterstråket för hjortarna!
Ha´t himla gôrgôtt i regnet
Nina

Maleviks Rosenträdgård sa...

Hej Hannu
Jovisst e de lite svalare nu.....men det är väl rätt ok :)
Det är grymt tidigt i år......mina rosor börjar snart blomma :)
å missa inte

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

VÄLKOMMEN :)
Håkan

Marie på Hunneberg sa...

Kombinationen funkar! Annars vill jag helst se giga-pionen på gods och herresäten.
Aklejor på många ställen i trädgården har hittills varit problemfritt, men i år har jag både haft rost på blad och ohyra i blomknopparna på en del exemplar.
Så håll ögonen öppna!

Fia sa...

Hur kan man ha ett kluvet förhållande till buskpioner? Kan man annat än älska alla pioner? Ok att dom är lite porriga, men det är det många blommor som är ;-)