lördag 18 juni 2011

Idag hade jag tur! =)


Idag har jag haft öppen trädgård och det kom sådär lagom många så jag han fram att prata med alla, för mig är det viktigt eller roligt att göra det och om besökaren också tycker det så blir det ju toppen. Dessutom träffade jag ett gäng Face Book vänner för första gången och några av dem blev vänner i trädgården, grymt. Jag fick till och med en flaska vin av en FB vän och ett par som ställer upp och tar över huset och fixar Rommarlunchen, tack Cecilia å man. Och idag var nog min första vårstädar dag i trädgården, fick gjort sjukt mycket som behövdes och nu är jag lyckligt jordig på väg in i duschen.    


Dessutom fick jag lite mer uppmärksamhet i pressen denna helgen igen. Sommarkalaset är sjukt härlig underbart uppmärksammat, jag kan bara vara glad för all uppmuntran och att mina projekt når ut, mitt ego gillar läget också, men så är det ju allt jag gör bygger på att andra vet att jag har gjort eller ska göra det! I morgon en ny trädgårdsdag, ska planera nu var jag skall gräva då, välkommen då, nu ska jag duscha!

4 kommentarer:

Anette sa...

Hade också öppet idag. Hoppas och tror jag hann prata med alla. Lunchen blev något fördröjd, 16.30. Tur jag startade morgonen med havregrynsgröten.

Renate sa...

Så stiligt din trädgård är.En praktfull utsikt.

Sommarträdgården sa...

Härligt!vilket flyt.:)

Livsnjutaren sa...

Du är på www.icakuriren.se också :))