tisdag 7 februari 2012

Allt blev liksom kyligt idag...


Idag hämtade jag vårlammet på Galtholmen, det känns gott att veta att de djur man äter har haft ett bra liv.


Snabbt packat och märkt med vad det är, sedan är det ju kört att gissa vad det liknar i frysen... Känns gott att veta att frysen nu är fylld av välbehag som räcker resten av vintern.


Dock fick jag lite sommarkänsla idag med när Norstedts vårkatalog damp ner i brevlådan. Det bjuder på ny och billigare upplaga av Sommarkalas, er sommar är räddad.


Snabbt tog jag mig ut sommarkänslan och invigde Kinnekullebacken med vänner och before ski för säsongen, nu ser jag fram emot många härliga åk, hoppas våren dröjer. Jo köpte ett säsongskort även om den blir kort.

7 kommentarer:

Iréne JB sa...

Härligt med öppen backe. I år lär det inte bli något säsongskort i hemmabacken, men ett antal åk ska det förhoppningsvis bli :)

Fia sa...

Ok, nu förstår jag vad jag gör fel... mina lamm (och rådjur) blir bara fem-sex bitar när jag har styckat dom... och därför blir dom ofta liggandes, inte ofta man har anledning att göra en 10 personers-stek... får börja bli lite ambitiösare och stycka mindre.
Tog länge innan jag fattade vad dina påsar med lamm yune var ;-) Vad gör du med lammrullen ;-D?

Hannu på Kinnekulle sa...

Bor 5 min från backen så det lär bli fler åk Iréne, men underbart var det.
Ja det funkar ju inte med bara storpaket i vardagen, rullen fyller jag med lammfärs och örter, steker i ugn och får ett väldigt gott pålägg.

Alen Trädgård sa...

Så härligt för dig att äntligen få ge dig ut i backen på hemmaplan:)) Kan ju inte påstå att jag avundas dig dock, skulle helt klart vara lådan med lamm i så fall:)) Ha det gott/Monne

♥ Hannele på Hisingen sa...

Mums, vårt kött från Gröna Gårdar är färdigpackat, det tycker jag är skönt :)

Hannu på Kinnekulle sa...

Monne du måste testa utför, tror de frälser de flesta. Härligt Hannele...

lantliv i bagarstugan sa...

Måste nog ta och köpa den där boken jag......

Kram Kram