måndag 5 mars 2012

Brytningstider...


Oj nu är det mitt mellan vinter och vår men det går inte att låta bli att ta ut våren lite även om skidorna ligger kvar i bilen, brytningstider...


Jag skulle nog inte få några höga poäng för mina vårkrukor i trädgårdstoppen, men vad fan lite vårlus vill man ju ha i alla fall, de kommer så klart att frysa sönder... Men det kändes skönt att ta bort frusna julrosor och sopa av trappan lite, sådant ger ändå vårkänslor. Har du missat Trädgårdstoppen så titta här. :)


Och i morgon drar jag i väg upp till Kista med Rum & Trädgård, jag och Rune Kalf-Hansen ska laga mat och bjuda på inspiration. Blir nog en toppenvecka, vi syns kanske där. :)

11 kommentarer:

ullis sa...

Klart vi syns i Kista! Jag kommer.../ Ullis

Alen Trädgård sa...

Åh vad härligt vårigt det blev på trappan:)) Till helgen har jag lovat mig själv lite blomsterfägring, kanske att jag smyckar både trappan och ett litet bord vid källartrappan:)
Ha det gott/Monne

Dagliljan sa...

Talande bild. Vi ses om penicillinen funkar ;)

Pilgrim sa...

Måste säga att Trädgårdstoppen var riktigt, riktigt bra igår. Bättre i år än förra året. Mer fokus på trädgård på något sätt. Ska bli kul att se vad ni hittar på på mässan. Ska dit på lördag!
Ha det bäst!
Hélena

Hannu på Kinnekulle sa...

Då syns vi på Kista då. :)

Susie på Stjärnarve sa...

Med den kyla vi har just nu så får jag nog vänta med penséerna någon vecka till!
Men jag har börjat "smygpimpa" på altanen. Ställt ut ett rött rullbord, bytt ut lampetter mot röda, ställt ut lite lyktor med röda ljus samt målat en stor svart/beige keramikväggkruka i rött och svart. Ja, det är jobbigt när man ska "pimpa" om på altanen och väljer att byta färg istället för möbler. Fast väldans kul också.....

Susie på Stjärnarve sa...

Glömde att tacka för påminnelsen för ett tag sen om TV-programmet! Det var väldans intressant och spännande!! TACK!!!

M/S Design sa...

Tänkte lyssna på dej på fredag!
Mariana

Livsnjutaren sa...

Har bara kommit till att sopa av trappan. Och visst är det en härlig känsla. Får bli en runda att inhandla något fint att ställa dit. Gärna något fynd på loppis i kombination kanske. Tack att du påminde om Trädgårdstoppen. Får bli det till morgonkaffet imorn./Fia.

Hannele på Hisingen sa...

köpte också u-jord

Linda sa...

Hei
Var på messen og hørte foredraget ditt. Fikk absolutt lyst til å lage god mat sporenstreks:)
Jeg mener å huske du nevnte et gartneri som dyrket asparges i stor skala? Hvilket garneri var det? Og vet du evt hvor man kan få tak i asparges eller rabarbra i stor skal til å dyrke økologisk til salg? Jeg har ei som har et jorde hun ønsker å fylle med disse lekkerbisknene, men he ri Norge ser det ut til å være vanskelig å fa tak i... Kanskje det gartneriet du nevnte vet hvor hun kan henvende seg...