tisdag 16 juli 2013

Snart blir jag fler


Nästa vecka berikas jag med denna lilla sötingen, det är övertänkt med allt som går och en massa backup finns, känns spännande och efterlängtat. En jakt labbe blev det med en gnutta Border collie i sig. :)

13 kommentarer:

Camilla, Galen i grönt sa...

Välkommen till retrievervärlden! Du kommer inte att ångra dig...eller...jo, under spökåldern...och slyngeltiden, men sen så har du världens bästa och goaste vän.

samson sa...

underbart med en liten ny familjemedlem
ha det så bra
maggan

Helena sa...

Hon kommer var ditt allt o du hennes :)
KRAM från mig!

Hannu på Kinnekulle sa...

Väntar på sen men glädjer mig till nu med. ;)

Malin Svensson sa...

Så söt! Det är härligt med hund! (katter också för den delen). Mina gillar kanske inte trägårdsarbete så värst men tycker om att vara med ute och gräver ibland nya "planteringsgropar" åt mig ;). Bra med övertänkt och backup! Lycka till också.

Alen Trädgård sa...

Så söt!! Önskar dig lycka till med den nya familjemedlemmen:) Ha det gott/Monne

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Trevligt! Jag med....

Susie på Stjärnarve sa...

Underbart! Kul att se att du också är en hundmänniska!!
Det kommer bli jobbigt & roligt och du får en vän som aldrig sviker dig. Som anser att du är världens bästa...i alla lägen. Säger en som kommit underfund med att; En gång hund, alltid hund! Fast jag har haft katter också.....

Sara Brenne sa...

Kul, lycka till! Hundar är kloka och läs sig snabbt reglerna även i den minsta trädgård. Jag vet då jag har haft tre stora hundar på en pytteliten uteplats full med blommor ;-) Att sätta sig och klia en hund är dessutom ett av de bästa sätten att koppla av.
Ha det skönt i solen!

Jema Rose - The Bohemian Girl sa...

SÅ söt!!!
Lycka till!

/Jenny

Godastunder-tokigaidéer sa...

Grattis, vi har en gul labrador som lystrar till namnet Zelda och hon är 4 månader nu. Superhärligt tid har du framför dig.

Kram Anna

Hannu på Kinnekulle sa...

Dety kommer så klart bli ngn grop, men det får jag leva med, men snart har vi bestämt vad som är ok eller inte, då kliar vi varandra och pussas i månskenet. Jag har så klart koll på att det blir mkt jobb och konsekvens framöver. :)

Anna-Maria sa...

Åh lycka! Vad roligt ni kommer att ha!