söndag 23 februari 2014

Mathelger 2014


Mathelger 2014 på Kinnekulle


Du MÅSTE markera mailet till mig hannu.sarenstrom@gmail.com med MATHELG och respektive datum för att jag ska kunna hitta det.

Vi bör vara runt 10 personer för att det ska bli av och har vi tur lagar vi maten ute i solen.
Kostnad 2000:- inklusive mat och dryck, jag gillar om alla tar med sig en flaska drickbart vin för att vi ska kunna smaka många sorter. Vilken färg spelar ingen roll, det är ju sommar/höst och i huvudsak ska vi ta det lättsamt och roligt med en massa mat.
Vi börjar kl 13 på lördagen och bekantar oss, jag har fixat något som motar hungern. Alla är med och förbereder middagen som vi äter gemensamt, vi lagar många rätter och en del blir mellanluncher och förmiddagar. Och när vi inte orkar mer är det förmodligen läggdags. Dag 2 börjar med frukost ca kl 10, därefter fortsätter vi att njuta med maten och äter en gemensam kalasluch, i huvudsak ska det vara inspirerande dagar men också väldigt gott. Kanske blir det också dans första natten och sen om igen...

Mathelger 2014
28-29 juni; Sommarmat och grill i en skön mix av italienska influenser.
19-20 juli; Paella, magras y tortilla, tänker mig en underbar spansk mathelg med comidas y tapas.
9-10 augusti; Skördemoget och oemotståndligt vegetariskt, grönt och örter som lindats med olivolja och spröda degar. Pastor med så klart.
6-7 september; Rädda hösten, grytor och soppor med fisk och skaldjur som håller dig varm hela hösten.
29-30 november; Vintermat med vitlöksstekta kastanjer, grytor i vin, stekar och sköna tillbehör som hör julmånaden till.
Välkomna/Hannu.
Kanske är ni ett gäng och vill något annat datum, tveka inte att ställa frågan.

Inga kommentarer: