Idag kom så äntligen första provtrycken på min
och Sanna Töringes bok om Syditaliens kök
och skafferi. Som alltid när den kommer första gången
känns det främmande och lite besvärligt, men det
beror ju bara på att man har lämnat processen bakaom sig
och plötsligt dyker den upp igen.
Vi har besökt många spännande platser och träffat
underbara människor som delat med sig av sina kök.
I Lecce Träffade vi Silvestro Silverstoni
som driver matskolan The Awating Table, helt
galet underbart.
Mycket mat blev det så klart och
givetvis några av de godaste pastor
jag har ätit. Hoppas ni kommer
gilla Syditaliens kök och skafferi.
2 kommentarer:
Säkert en helt underbar bok :) Blir hungrig bara jag tänker på den :D
Gillar er båda så blir nog en fin kombo i bokform! Spännande den hamnar på min önskelista så småningom.
Varma hälsningar
Annika
Skicka en kommentar