fredag 20 februari 2015

Mathelger 2015


 Mathelger 2015

För dig som tycker om att laga mat, umgås och äta gott. Ibland blir det också dans i sommarnatten, men det beror på er. Vi ses på lördagen kl 13. Jag har fixat något lite för att mota hungern men inte göra er mätta. Vi dricker lite vin, bekantar oss och sedan börjar vi laga mat. Det blir lunch och mellanluncher, provsmakningar, middag och dessert.
Söndag frukost kl 10 eller vad vi kommer överens om innan vi skiljs åt i natten. Vi lagar en rejäl lunch och något sött innan vi skiljs på eftermiddagen.

9-10 Maj; Försommar, sparris, ramslök, milda smaker, goda oljebaserade såser till grillad fisk, skaldjur och kött. Fullbokat.
18-19 Juli; Återträffen, många av dem som varit här tidigare kommer, men nya deltagare är givetvis välkomna med. Och det blir 100% Italienskt vin och mat. Fullbokat

22-23 Augusti; Skördetid, vi lagar vegetariskt med inspiration från Medelhavet hela helgen. Fullbokat.

19-20 September; Grytor, stekar och soppor med kött, fisk och skaldjur som håller dig varm hela hösten. Fullbokat.


21-22 November Extra insatt mathelg , vintermat med en doft av jul, vi lagar och hittar sköna favoriter till Julens och vinterns festbord. Det finns få platser kvar. 

 


Anmälan gör du till hannu.sarenstrom@gmail.com Du MÅSTE rubricera mailet med mathelg och det datum du önskar vara med, annars hittar jag er inte i flödet.
Kostnad 2000:- per person ink moms, mat och vin.
Bilder från tidigare mathelger hittar du här. Länkar till boende hittar du i spalten Öppen trädgård till höger. Välkomna


Mat och teambuilding med jobbet eller en skön kväll med vännerna

Kanske behöver din arbetsplats en aktivitet med mat i centrum, jag arrangerar matkvällar efter era önskemål och datum. Det kan vara mitt i veckan eller när det passar er. Allt bygger på samma principer som mathelgerna, alltså vi dricker vin och lagar mycket mat gemensamt.
Kanske vill du hitta på en kul kväll med dina vänner, det går givetvis lika bra det med. Återkom med frågan till hannu.sarenstrom@gmail.com så syr vi hop ett härligt matpaket.


 Välkomna till en skön kväll i köket Hannu.

Inga kommentarer: