onsdag 20 september 2017


I kväll var jag med på Gokväll i SVT, om du
vill se inslaget klicka här och ca 32,22 fram i
programmet hittar du en bit av Kinnekulle 
och ramslök. Hoppas du får en skön kväll. :)

5 kommentarer:

Susie på Stjärnarve sa...

Eftersom jag helt och hållet missade programmet igår så har jag nu sett det - och jag måste bara tala om att du gör mig så vansinnigt glad - tack!
Det är ett stort nöje att höra dig tala så inlevelsefullt om din trädgård i Kinnekulle - trots att jag vet att du nu är på väg därifrån. Så nu är man väldigt nyfiken på vad du ska hitta på i din nya lustgård!?
Du ger och har gett mig en otroligt massa inspiration och jag vet ju att det inte bara är två veckor om året som du tillhör oss "trädgårdsfreaks" utan att du har fler "veckor" om året (även vintertid) där du njuter av fantastisk natur eller en trädgård. Så nu "måste" jag bara ge mig ut i min alldeles egna lustgård för att kolla vad som händer idag när solen äntligen skiner efter flera veckors regnande.
STOR KRAM och TACK
Susie

Hannu på Kinnekulle sa...

Men Susie så gulligt av dig och jag blir så glad av dina fina ord, kram. :)

Betty sa...

Såg inslaget på tv och det är så härligt när du pratar med sådan inlevelse om platsen, gården och växtligheten. Förstår att du har trivts där och hoppas att du nu hittar något som du känner är bra för dig och där du kan använda all kunskap och skaparlust både vad gäller trädgård, inredning och matlagning,

Hannu på Kinnekulle sa...

Betty jag hamnar aldrig på Kinnekulle igem, men nya vyer och utmaningar väntar.Spännande är det. ;)

Kerstin Linde sa...

Vilket fantastiskt ställe! Att jag missat det!? Är det försent att svänga förbi och få lite inspiration till den egna täppan?