tisdag 21 november 2017

Följ med oss till Sicilien!

OBS resan är nu fullbokad men det går givetvis att ställa sig på kö om man vill. 


Vi, Sanna Töringe och Hannu Sarenström, blev så förälskade i Sicilien när vi gjorde research till boken Syditaliens kök och skafferi.  
 

Det var några år sedan, men nu vill vi åka tillbaka till allt det underbara. Vi vill se persikoträden blomma, vi vill se anemoner och tasselhyainter på ängarna, vi vill se joniska kolonner, mosaiker, märkliga fiskar på marknaden. Vi vill äta siciliansk mat och dricka sicilianska viner, vi vill ha roligt tillsammans med er!Tid 21 -27 mars 2018
Pris 18.400:-, enkelrumstillägg 1 800:-  

Detta ingår: transfer till och från från flygplats, resor på Sicilien, alla inträden, väl utvalda hotell, de flesta måltider inklusive vin och vatten, ((lunch i Sirakusa och Taormina ingår inte, eftersom ni ska ha möjlighet att gå omkring själva.) vinprovning, olivoljeprovning .


Efter många funderingar och resor hit och dit valde vi att hålla oss på den östra och södra sidan av Sicilien, för att minimera tiden i bussen. Vi är stolta och glada över det program vi har satt ihop, med bra hotell, trevliga restauranger och många upplevelser. Flera av de ställen som vi kommer till ingår i UNESCO:s världsarv.
 Program

21 mars.  Ni anländer 12.35 till Catanias flygplats, där ni blir hämtade. Incheckning på centrala Hotel Principe. Vi tar en promenad tillsammans i staden, dricker kaffe någonstans och provar något av Siciliens berömda bakverk.
Önskas cassata siciliana eller cannoli? På kvällen går vi tillsammans ut och äter.
Om någon hellre vill ta ett senare flyg så finns det bussar som går från flygplatsen in till staden. 

  Catania i gryningen.


22 mars. Besök på Catanias berömda fiskmarknad, sedan styr bussen mot Etna. Vi kommer att stanna flera gånger, antingen för att prova goda viner på Tenuta delle Terre Nere, titta på blommor, gå promenad, äta lunch, eller handla pistagenötter. Vi är på tur hela dagen.
På kvällen äter vi många smårätter på en traditionell fiskrestaurang.


Etna i vårsol ger oss en härlig dag. 


23 mars Avfärd till Syrakusa. Först promenerar vi tillsammans i den fina arkeologiska parken, Parco Archeologico della Neapolis,  som ligger lite utanför staden, sedan kör chauffören oss in till centrum.  
 

Dionysos öra.


 Nu finns tid att själv strosa runt i Ortygia, som är namnet på Sirakusas gamla stadsdel.


 På eftermiddagen ger vi oss av till Noto, där vi kan njuta av Siciliens godaste glass. 
  

Därefter åker vi till Ragusa, där vi ska bo på hotellet Barocco i Ragusa Ibla, i den gamla delen av staden. På kvällen äter vi gott på ett trevligt ställe, alldeles i närheten av hotellet.  Barockstäderna Syrakusa, Noto och Ragusa ingår alla i UNESCO:s världsarv.


Någa av er kommer att vakna till denna vy i Ragusa.

24 mars Efter tidig morgonpromenad i Ragusa Ibla åker vi till Agrigento och Vallei dei Templi Templens dal, där vi både kan beundra Heras tempel och trädgården Giardino della Kolymbetra, med alla sina olika citrusträd och andra medelhavsväxter.  


Gemensam lunch och stora upplevelser väntar oss. Sen eftermiddag åker vi till Agriturismo Mandranova, en vacker gård där vi får prova Siciliens olivoljor, äta middag och övernatta. 


Bussen tar oss längs hav och gröskande inland, i mars är det vår på Sicilien och durumfälten är ljuvligt gröna. 
 

25 mars Bussen tar oss in i landet, mot Romana del Casale, som är en utgrävd romersk villa med underbara mosaiker. Innan vi besöker villan äter vi lunch på ett mycket genuint och bra ställe.

Bikiniflickorna är vida omtalade och välbevarad mosaik.


Till slut åker vi till hotell Villa Schuler i Taormina, där vi ska bo de två sista nätterna. 
 


Middag äter vi på ett roligt ställe i en liten gränd. Där åt Hannu det godaste han ätit, en boll av fänkålsblad, korinter och pinjenötter! Alla ska få smaka! 


Vild fänkål plockas i sluttningarna och finns att köpa överallt på våren. 


26 mars Efter frukost på hotellterrassen får alla göra vad de vill, kanske sitta kvar och bara njuta av utsikten, kanske promenera i den vackra parken, gå på shoppinggatan Corso Umberto, sitta på piazzan och titta på folklivet, ta linbanan ner till havet... det bästa är att man nog hinner med allting.


Till lunch kan man passa på och äta gatumat, en siciliansk risboll kanske, eller en panini och ett glas vin nere på stranden.På kvällen har vi avskedsmiddag med scampi i en doftande apelsinträdgård. Vi håller tummarna för att vi ska kunna sitta ute. Det är mycket möjligt, högsäsongen på Sicilien har precis börjat just dessa dagar och vi räknar med vårvärme. 


27 mars transfer till flygplatsen klockan 9.00. 
Bokning  och avbokning
Anmälningsavgifter, 2800:- är en delbetalning av resan och ska betalas in så snart som möjligt, eller senast fem dagar efter anmälan mot faktura som mailas. Denna summa återbetalas inte.

Den resterande summan ska betalas in senast 9 februari 2018 mot faktura som mailas.

Avbokning. Vi följer Konsumentverkets regler.
Resenären har rätt att avbeställa resan enligt följande:

1. Vid avbeställning tidigare än 30 dagar före avresan ska resenären betala anmälningsavgiften som avbokningskostnad. Resten återbetalas.
2. Vid avbeställning därefter, men tidigare än 14 dagar före avresan, ska resenären erlägga 25 % av resans pris, dock lägst anmälningsavgiften.
3. Sker avbeställning därefter, men tidigare än 8 dagar före avresan, ska resenären erlägga 50 % av resans pris.
4. Sker avbeställningen inom 8 dagar före avresan, ska resenären betala hela resans pris.

Försäkring
Se till att ha fullgott försäkringsskydd. Vi rekommenderar er verkligen att ha utökad försäkring med avbeställningsskydd så att ni får pengar tillbaka om ni eller en anhörig skulle bli sjuk. En avbeställningsförsäkring ska också gälla för resekostnader om resan blir inställd, om vi som arrangerar resan blir sjuka, t ex. En sådan försäkring måste tecknas i samband med att man beställer flygresa, det finns lite olika regler på olika försäkringsbolag, kolla noga! Vi har varit i kontakt med Gouda, som har en avbeställningsförsäkring som även täcker flygresor om själva verksamheten av någon anledning skulle bli inställd. Det kan också finnas avbeställningsskydd om resan betalas med vissa betalkort.

Resegaranti
Vi följer resegarantilagen, vilket innebär att om resan skulle bli inställd så betalas pengarna tillbaka. Däremot kan vi inte betala flygresan, därför är det viktigt att ha fungerande avbeställningsskydd som täcker denna kostnad.
Ansökan om ersättning från oss ska ha inkommit till Kammarkollegiet senast tre månader efter att resan avbrutits.

Pass och sjukförsäkringskort
Se till att pass inte har gått ut och att EU:s sjukförsäkringskort  finns i plånboken och inte är för gammalt. 

Praktisk
Flyg
Beställ flyg så fort som möjligt. Med Lufthansa finns det tidiga, men billiga flighter både från Stockholm, Köpenhamn och Göteborg. Kostar nu, i november 2017, ca 2000 tor.  Det är dessa tider som vi har möjlighet att hämta och lämna er vid flygplatsen.
OBS ni bokar och betalar era flyg själva, när ni väl är nere tar vi hand om er.

Köpenhamn - Catania  06.15-12.35
Catania-Köpenhamn  12.35-18.20

Stockholm-Catania 06.55-12.35
Catania-Stockholm 12.35-18.05

Göteborg-Catania-6.45-12.35
Catania-Göteborg 12.35-18.20För bokning maila till: hannu.sarenstrom@gmail.com Rubricera ditt mail med Sicilien i mars 
Redan nu är det många som har föranmält sig med det förändras alltid så vill du följa med maila ändå. Det kommer bli underbara dagar med er på Sicilien. Välkomna Hannu och Sanna.


8 kommentarer:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Maître DJAKPATA sa...Tel/whatsapp: +229 64 93 34 68

Je suis le grand maître marabout de retour affectif rapide et retour affectif entre lesbiennes et pour les femmes stériles
Pour le retour immédiat de l’être aimer. Prenez contact avec moi pour tout votre besoin
Je suis aussi formidable dans le domaine de porte feuille magique et jeux LOTO
Avez-vous un problème de mariage?
Avez-vous des problèmes avec la justice?
Avez-vous des problèmes avec votre patron?
Vous vous sentez menacer par votre entourage?
Vous gaspillez de l'argent sans faire de réalisation?
Vous avez des problèmes pour accoucher?
Vous avez des problèmes pour être enceinte?
Vous vous posez des quese conjoint(e).
Voudriez-vous que la chance vtions sur les fausses couches?
Vous voudriez connaitre votre avenir?
Vous ne satisfassiez pas votrous souri aux jeux et au boulot ?
Votre patron vient de vous renvoyez du boulot ??
Votre copain (e) vient de vous quitter ??
Vous ne vous sentez pas aimez pas les autres ?
Vous cherchez un bon boulot..

J’ai fait 20 ans d’expérience
Réussir la ou les autres ont échouées et 100% de résultats sans fin a tout vos souci

voici mes contacte

tel: +229 64 93 34 68
Email/maitredagbevo@outlook.fr
Tel/whatsapp: +229 64 93 34 68
http://retour-affectif-72h.wixsite.com/retour-affectif


Maître DJAKPATA sa...Retour affectif Résultat en 3 jours garantis sans fin. Spécialiste du retour
rapide de l'être aimé. Si vous , voulez vous faire aimer ou si votre ami vous a quitté
je peux le ou la faire revenir dans 3 jours . Il , elle va courir derrière vous comme un chien derrière
son maître . amour durable. chance au jeux, désenvoûtement , fidélité maladie inconnue, même cas désespérés.
Pas de fausses promesses , travail efficace et rapide.100% de réussite garanti. Ne restez pas dans l'angoisse,
pas de problème sans solution. Est réputé pour trouver une solution à tous vos problème qui vous empêchent de dormir,
même les cas désespérésJe dispose des dons et de milliers de pouvoirs et techniques magiques terrible pour vous aider
dans tous les domaines de la vie en vous apportant une solution à tous vos problèmes:séparation d'Argent, Amour, Chance,
Richesse, Justice, Anti balle, gloire, vente, achat, commerce, affection, promotion sociale, désenvoutement, amour, voyage,
sortilège, Examen, Etudes etc...Je suis également spécialisé dans la médecine traditionnelle et guérit toutes sortes de maladie
et maladie incurable par la médecine. Je fais aussi le pacte avec le diable qui vous permettra davoir tout ce que vous voulez sur
cette terre
tel: +229 64 93 34 68
Email/maitredagbevo@outlook.fr
com Tel/whatsapp: +229 64 93 34 68
http://retour-affectif-72h.wixsite.com/retour-affectif

Maître DJAKPATA sa...
grand Marabout féticheur Maitre spirituel occulte vodoun,
je vous aiderai à résoudre vos problèmes: Amour – Affection
– Argent – Jeux – Examens – Invincibilité et retour immédiat
de la personne aimée. Avez-vous un problème de mariage? Avez-vous
des problèmes avec la justice? Avez-vous des problèmes avec votre
patron? Vous vous sentez menacer par votre entourage? Vous gaspillez
de l'argent sans faire de réalisation? Vous avez des problèmes pour
accoucher? Vous avez des problèmes pour être enceinte? Vous vous poseZ

des questions sur les fausses couches? Vous voudriez connaitre votre avenir?
vous voudriez de la valise magique multiplicateur des billets de banques? vous
voudriez gagner à un jeu? EuroMillions? PMU?CASINO? Vous ne satisfassiez pas votre
conjointe…. vous avez envie de connaitre ce que 2016 vous réserve? vous avez envie
de connaitre sur votre vie future vous avez envie de connaitre ce que l'avenir vous
réserve? Vous ne vous sentez pas aimez pas les autres ? VOus cherchez un bon boulot..
vous êtes déranger par les mauvaises Esprits? (maris ou femme de Nuit) vous avez été
ensorceler? Votre patron vient de vous renvoyez du boulot… Votre copain (e ) vient de
vous quittez. Voudriez-vous que la chance vous sourire aux jeux et au boulot ? voudriez
vous que je vous fasse briller votre étoile pour un épanouissement sans fin de votre vie
professionnel et affectif et vous débarrasse de la malchance par une purification sans
précédent? Voudriez vous êtes un initié du vaudoun? Je suis célèbre pour le retour d'affection.
Doté des pouvoirs de voyance et de guérison, je propose de résoudre les problèmes rencontrés par
les personnes qui me consultent. Travail sérieux et efficace résultat sous 4 jours! Mon pouvoir et
mes connaissances occultes garantissent mes interventions à la date prévue. Mettez-moi à l'épreuve
et vous ne serez pas déçu des résultats qui vous apporteront le bonheur. Quelle que soit la profondeur
de votre peine, j'interviens pour apporter mon aide médiumnique.

voici mes contacte

tel: +229 64 93 34 68
Email/maitredagbevo@outlook.fr
Tel/whatsapp: +229 64 93 34 68
http://retour-affectif-72h.wixsite.com/retour-affectif

Maître DJAKPATA sa...

Grand spécialiste du retour affectif de l'être aimé

RITUELS TRES PUISSANT DE maitre dagbevo michel

Grand maitre dagbevo, héréditaire de mon père très puissant donc pas de soucis à se faire,
voici un peux ce que je fais comme travaille de rituels:
Rituel pour devenir attirant(e)
Rituel pour reprendre avec son ex
Rituel pour en finir avec l'infidélité
Rituel pour stopper la jalousie.
Rituel pour éloigner les rivales (ou rivaux)
Rituel contre la jalousie matérielle
Rituel pour stopper la malchance
Rituel pour attirer l'argent
Rituel pour réussir son avenir amoureux
Si vous, voulez vous faire aimer ou si votre ami vous a quitté
je peux le ou la faire revenir dans 7 jours. Il, elle va courir derrière vous comme un chien derrière son maître.
Amour durable. chance aux jeux, fidélité, Impuissance , maladie inconnue, même des cas désespérés. , travail Efficace
et rapide.Résultats 100 percent garantie.

voici mes contacte

tel: +229 64 93 34 68
Email/maitredagbevo@outlook.fr
Tel/whatsapp: +229 64 93 34 68
http://retour-affectif-72h.wixsite.com/retour-affectif

Maître DJAKPATA sa...
Tel/whatsapp: +229 64 93 34 68

Grand spécialiste du retour affectif de l'être aimé

JE SUIS UN GRAND SAUVEUR DANS LE MONDE ET EN AFRIQUE.
Je résous tous les problèmes même les cas les plus désespérés.
voici mes spécialités :
_Désenvoutement._Tarots divinatoires.
_Problèmes de femmes un d'homme.
_Problèmes de travail ainsi que d'argent..
_Rituel être amoureux de quelqu'un ou quelqu'une pour être heureux .
_Réussir sa vie en générale et être heureux éternellement
_Guérison de l’impuissance sexuelle
_Protège contre n'importe quel accident_Contre sorcellerie
_Avoir facilement de travail et briser totalement les chaîne de Chômage
_Etre aimer au travail par le directeur et les clients
_Avoir d’enfant et être heureux éternellement dans le couple
_Rituel de retour de vos partenaires quelque soit la duré de votre séparation.
_Rituel de chance pour tout vos problèmes de vie.
_La réconciliation de votre couple qui vous à quitté quelque sois la duré de votre séparation.
_Faire garder votre couple pour vous jusqu'à éternité de votre vie.
_Le grand retour d'affection de vos partenaire qui vous quitté quelque sois la duré de votre séparation.
_Avoir vite vos permis de conduit avec des rituels rapides.
_Avoir vite vos diplôme d'étude et réussit à tout les examens d'étude de fin d’année avec des rituels rapide .
_faire révenir un etre humain c'est rapide, avoir une bonne rélaction
Veuillez bien vouloir me contacter si vous êtes dans le besoin, je suis aussi prêt a vous aider quelque soit le problème que vous avez.
Grand Voyant Marabout

voici mes contacte

tel: +229 64 93 34 68
Email/maitredagbevo@outlook.fr
Tel/whatsapp: +229 64 93 34 68
http://retour-affectif-72h.wixsite.com/retour-affectif

lacroix patrick sa...

Je me nomme corine âgée de 32 ans j'habite dans le 59139 wattignies . J'étais en relation avec mon homme il y a de cela 4 ans et tout allait bien entre nous deux puis à cause d'une autre femme il s'est séparé de moi depuis plus de 5 mois . J'avais pris par tout les moyens pour essayer de le récupéré mais hélas ! je n'ai fais que gaspiller mes sous.Mais par la grâce de dieu l'une de mes amies avait eut ce genre de problème et dont elle a eut satisfaction par le biais d'un ... nommé ishaou au premier abord lorsqu'elle m'avait parlé de ce puissant je croyais que c’était encore rien que des gaspillages et pour cela j'avais des doutes et ne savais m'engager ou pas. Mais au fur des jours vu ma situation elle insiste a ce que j'aille faire au moins la connaissance de ce puissant en question et c'est comme cela que je suis heureuse aujourd'hui en vous parlant.c'est à dire mon homme en question était revenu en une durée de 7jours tout en s'excusant et jusqu'à aujourd'hui et me suggéré a ce qu'on se marie le plus tot possible.je ne me plein même pas et nous nous aimons plus d'avantage. La bonne nouvelle est que actuellement je suis même enceinte de 2 mois. Sincèrement je n'arrive pas a y Croire a mes yeux qu'il existe encore des personnes aussi terrible , sérieux et honnête dans ce monde, et il me la ramené, c'est un miracle. Je ne sais pas de quelle magie il est doté mais tout s'est fait en moins d'une semaines.(pour tous vos petit problème de rupture amoureuses ou de divorce ,maladie ,la chance , les problèmes liés a votre personnes d'une manière, les maux de ventre, problème d'enfants, problème de blocage, attirance clientèle, problème du travail ou d'une autres) Vous pouvez le contacter sur: son adresse émail : maitreishaou@hotmail.com ou appelé le directement sur whatsapp numéro téléphone 00229 97 03 76 69 son site internet: www.grand-maitre-ishaou-13.webself.net

Maitre Dagbegnon sa...

Grand spécialiste du retour affectif de l'étre aimé

RITUELS TRES PUISSANT DE maitre dagbegnon laurent

Grand maitre dagbegnon, héréditaire de mon PAPA puissant donc pas de soucis à se faire,
voici un peux ce que je fais comme travaille de rituels:
Rituel pour devenir attirant(e)
Rituel pour reprendre avec son ex
Rituel pour en finir avec l'infidélité
Rituel pour stopper la jalousie.
Rituel pour éloigner les rivales (ou rivaux)
Rituel contre la jalousie matérielle
Rituel pour stopper la malchance
Rituel pour attirer l'argent
Rituel pour réussir son avenir amoureux
Si vous, voulez vous faire aimer ou si votre ami vous a quitté
je peux le ou la faire revenir dans 7 jours. Il, elle va courir derrière vous comme un chien derrière son maître
Amour durable. chance aux jeux, fidélité, Impuissance , maladie inconnue, même des cas désespérés. , travail Efficace
et rapide.Résultats 100 pourcent garantie.

voici mes contacte

tel: 0022961201785

Email/maitredagbegnon99@gmail.com

Tel/whatsapp: 0022961201785