måndag 4 maj 2020

Alla tillsammans var och en för sig

Alla tillsammans var och en för sig, som det är nu går det inte att mötas många i lokaler för att lyssna på föredrag. Men nu på söndag kl 19:00 10/5 sänder jag live och pratar om lundens vackraste växter i ca 1,5 timmar, chatten kanske drar ut på tiden, vi får se och det väljer du själv om du vill hänga på. Det jag gillar med lunden är att växterna i skuggan blommar generöst i början av maj och ger fantastiskt vackra lättskötta upplevelser på det sättet jag jobbar med lunden i stort och litet. 
Klicka  HÄR för att se hur du köper biljetter, pris och info om och hur du kan se föredraget som är förinspelat för att ni ska slippa se en Powerpoint. Jag lägger upp riktiga bilder så ni tydligt ser vad jag pratar om samtidigt som ni också ser mig mellan bilderna. Detta ger också utrymme till att ställa frågor i chatten som jag svarar på under tiden.
Om du beställer biljetter kryssa inte i försäkring eller SMSkvittering, det kostar extra via Billetto. Vi har testat tekniken och det fungerar utmärkt om du kan se SVT play. Häng på och dela gärna.  😘

3 kommentarer:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Älska trollformler
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässor
4) Giftermål
5) Bindande trollformler
6) Uppdelningar
7) Dödsförtroll
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

menna sa...

الامانة كلين
شركة مكافحة الفئران فى الفجيرة
شركة مكافحة النمل الابيض فى الفجيرة

manar sa...

الماهر
شركة تنظيف بالفحيرة
شركة تنظيف منازل بالفجيرة
شركة تنظيف كنب بالبخار بالفجيرة