söndag 10 maj 2009

Njutbart..Idag har jag latat mig hela dan, knappt varit ute, var så lat att jag ens inte flyttade bilen, UH! Nu ska jag värma gårdagens risotto och koka lite brokolli, jo lite rött vin blir latbra, ha en lat söndagskväll! :)

6 kommentarer:

Fritt ur hjärtat sa...

Attan vad du är lycklig oc har det bra! Blåser det inte alls på Kinnekulle?? Här har blåst en vecka, allt går sönder. Magnolian som blommar för första gången på 10år har sönder fläkta blommor. Jag blir tokig!

Hannu på Kinnekulle sa...

hahaha idag har jag sett den bästa magnoliablåsbilden ever! Eivor har en blogg med en underbar bild då alla blommor blickar åt väster. Hittar inte adressen, men den finns där ute! Jo det blåser, men jag har valt att ligga i lä, du?

Fritt ur hjärtat sa...

Om jag vore så klok! Jag har varit på guidad båttur. Blivit totalt urblåst...Idiotiskt jag vet men man kan ju inget göra hemma ändå....imorgon ska det visst mojna. Tog fram däcksstolarna idag, ifall det är sant. Så nog blir det lä för mig då:-)
Imorgon ska jag fotografera min magnolia, jag kan intefå den till det jag köpt...tänk om något varit fel i 10 år!? Förväntar mig få hjälp på forumet.

Hannu på Kinnekulle sa...

Vi vill se din magnolia, det brukar vara lätt att idea dem!

NinaVästerplana sa...

Det finns dom som ligger på sofflocket o gottar sig.....
Jag har varit i Göteborg o Kungälv i tre dagar o handlat blomster....
Tur att här finns kirskål, nässlor o ramslök ;-)
Fick tag på ett litet Göteborgshjärta!
Ha´t himla gôtt
Nina

Fritt ur hjärtat sa...

Då får du gärna berätta nu då, vad jag har för Magnolia. Massa bilder ligger i inlägget.