fredag 4 juni 2010

Resten kvar


Idag har Mersmak varit här hela dan och fotograferat mat, bakom deras kamera fanns Tina Axelsson.


Det var soligt och varmt så jag dukade upp i den lätta skuggan under körsbärstäden, så härligt att sitta vid dukade bord med vajande gräs kring fötterna.


Efteråt visade upp lite av Kinnekulle och Munkängarna var ju självklart.


För nu blommar ramslöken i kilometerlånga stråk och är det så att du aldrig har upplevt ramslök, passa på nu!Och nu har de åkt och jag har resten kvar....

8 kommentarer:

Susie på Stjärnarve sa...

Tänk, det ser så somrigt och perfekt ut på bilden med det uppdukade bordet men den sista bilden visar ju lite hur verkligheten är.
Idag var vi så slutkörda av allt trädgårdsjobb att vi inte ens orkade sitta på altanen och äta - och allt gott jag planerat orkade jag inte ens laga, men i morgon....då jäklar! Då blir det god mat, god dryck och så ska vi NJUTA av trädgården!!

MiA sa...

Så vackert trolskt skimmer av allt det vita bland det gröna! Verkligen synd vi inte fick se det förra helgen, då stod ramslöken i knopp. Det varma vädret den här veckan har nog fått mycket blommor att slå ut!

Annelie sa...

Tanken på att sitta under ett körsbärsträd låter himla sommarromantiskt. Den bilden tar jag med mig i tankarna när jag nu ska laga middag.

Vårträdgården sa...

Underbart,sommar'n är hos oss och allt annat som hör till.

Anonym sa...

Efter morgonbilden började jag fundera på om du inte lever i samma verklighet som jag, men nu ser jag ju på sista bilden att det gör du ju visst:)
Det blev ingen sparris på grillen här idag, men laxspetten blev goda. Nu ska jag bara röja lite i köket...
Iréne JB

Hannu på Kinnekulle sa...

Härligt Susie med i morgon å allt det goda, jag har gett mig arbetsförbud efter kl 18°° och det funkar fint, alltid goda kvällar. Men disk blir det ju ändå.
Mia det är bara att komma tillbaka, galet underbart nu!
Annelie, det är så romantiskt att sitta å äta under träd....
Visst Våris visst är det så. :)
Jag är nästan klar i köket JB, jo samma verklighet....

Anonym sa...

Så mysigt det ser ut under körsbärsträden. Hm, kanske ska låta bli att klippa gräset. Ser trevligt ut med det långa gräset. Sedan kan man ju alltid ta fram lien.
Gick vid Blomberg till Hastings i går. Där växte Ramslöken också kilometervis. Helt underbart fantastiskt för flera sinnen. Det doftar så underbart trollskt, så man blir helt lyrisk.
Ha det gott.
Marita i Björkhagen

Cecilia sa...

Vad vackert du bor! Ditt kök är fantastiskt, vad inspirerad jag skulle bli om jag hade ett sådant kök. Ja, hur ett kök ser ut är ju mycket viktigt. I dina böcker (både trädgård och mat) tittar jag faktiskt inte bara på växterna eller maten, utan även mycket på bakgrunderna - till exempel ditt kök, ett vackert träbord, miljön omkring växterna. Det finns väldigt mycket inspirerande där.
/Cecilia