torsdag 19 augusti 2010

Jag har fått en del kommentarer eller undringar om varför jag inte uppdaterar bloggen lika ofta som förut, det beror mest på att jag har flyttat över snabbkommentarer, tokigheter och plötsliga infall till Facebook. Det är ett smidigare sätt och man kan kommunicera snabbt och i realtid. Bloggen ska jag försöka styra upp lite grann så den blir mer trädgårdsmässig, kanske mat med eller starta en egen matblogg. Vi får se. Det är gratis att vara med i Facebook och det är väldigt roligt och högt till tak. Många trädgårds och matklubbar och alla andra klubbar som du kan tänka dig. Man behöver inte vara en aktiv medlem, du kanske bara vill ha en anonym profil men läsa och kommunicera med andra likasinnade. Följ länken här under om du är nyfiken om du är nyfiken och vill pröva på. Jag hittade alla mina gamla vänner från åttiotalet på några dagar, det var roligt! Precis som här är alla välkomna, jag har inget urval utan tycker att så länge någon blir glad och inspireras av det jag gör, ja då bjuder jag gärna till. :D

15 kommentarer:

♥ Hannele sa...

och inte alls så farligt att vara med i Facebook, som mina tant-kompisar sagt :)

Livsnjutaren sa...

Får man lov att lägga till dej bland facebook kompisar eller du ska ha en liten fansida där också?
Vill ju gärna fortsätta läsa dina skoj inlägg och tokiga infall...

Hannu på Kinnekulle sa...

Vad säger de att Fb är farligt, ha ha ha ha. Jo lite för det blir lätt att man spenderar lite för mkt tid i nöjesfältet! :)
Hängde inte riktigt med här Njutarn, alla som vill är välkomna både här och på Fb, du med! På Fb blir det närmare/snabbare till tokerierna. Hm, vadå tokerier? ;)))

Helens trädgård sa...

Men nog tycker jag väl ändå att du uppdaterar den här sidan ofta!!
Trevlig Helg Hannu!

Hannu på Kinnekulle sa...

;) Samma till dig Helen. ;)

Marie Lithén sa...

tycker precis som Helen om bloggen, å måste ju säga att du på facebook ger livsenergi å glädje sannerligen varje dag!!!!

Anonym sa...

kan nte hitta dig på fb *olycklig*..vad gör jag för fel..? Mvh Sofia -trogen läsare ..:-)

Anonym sa...

nu hittade jag..men * kliar mig ihuvudet*..kan man skicka vänförfrågan när man bara vill dela dina härliga mysiga tankar..? :-) -Sofia L som blev glad att jag hittade dig .(.fast lite förvirrad endå om FB-vänskap..:-))

Hannu på Kinnekulle sa...

Enkelt Marie på Fb är jag ju omgiven av idel glädje!
Ja du Sofia om alla som delar mina tankar på Fb skulle kommentera mina inlägg skulle det aldrig gå... Finns där i alla fall. .)

Anonym sa...

ok, testar att skicka en vänförfrågan ( jag springer omkring i en öken o bär på en gran.= sant!..:-))-passar mitt bizzara humoristiska sinne :-)., bara för att få mölighet att dela lite av tankarna.( l o v a r ! att inte kommentera .-så mkt.;-)).

Anonym sa...

/ sofia L..ovan..

TrädgårdsPrinsessan sa...

Fattar inte riktigt heller ;-) men jag testar väl att lägga till dig som vän, man vill ju inte missa dina inlägg!

Ha det gott!
/ANnika

Hannu på Kinnekulle sa...

Välkomna in då! =)

Kerstin sa...

Hej.
Det är ju inte alla som vill vara på Facebook jag är en av dem men jag vill gärna läsa på din blogg här!
Tack för många trevliga stunder!

MVH Kerstin

Hannu på Kinnekulle sa...

Helt ok Kerstin, valde bara att flytta de snabba tokerierna dit! :)