söndag 12 september 2010

Midsommarlängtan...Har suttit och raderat bilder hela morgonen, datorn var full av lagerbilder som aldrig kommer eller kan användas men hittade också en del godingar som drabbade mig... Och just när man går igenom ett bildår inser man hur mkt som man ändå har hunnit att uppleva på en relativt kort tid, och jag tror att vi som håller på med trädgård lever med säsongen eller ser den hela tiden. Och idag när det blev höst hos mig drabbades av midsommarlängtan...

11 kommentarer:

Sirkka sa...

Jag förstår dig, midsommaren var ju nyss här, allt blommade och nu är "förgängelsen" på gång! Man hinner inte riktigt med alla årstidsväxlingar.

Hannu på Kinnekulle sa...

Ja nu känns det som att det gick fort i år....

Trädgårdstoken sa...

Ja, försommaren är ju allra bäst. Så fint det ser ut med lila och lime. Är det en Anubis som ligger borta till vänster i bild?

/Mia

Linda Lunda sa...

Det är det värsta... tiden går alldeles för fort..
Men vänta!! Vad kommer för mig??
En man i rosa badbyxor vid en skärbräda i ett kök.. konstigt!!!
Vart kom den synen ifrån?

Sensommar sa...

Midsommar är en härlig tid,lätt att minnas tillbaks när det börjar bli lite kulet,men det kommer väl en midsommar till,bilder kan verkligen få en att längta..

♥ Hannele på Hisingen sa...

ska du hoppa över julen???

Tant Grön sa...

Radera inte för mycket bara, på vintern behöver man många midsommarbilder att titta på!

Dina vitkantade hostor är grymt snygga förresten. Och perfekt placerade intill buxbomskanten. Namnet?

Hannu på Kinnekulle sa...

Försommaren är ju bäst så sant så, men visst det går fort och även nu, vipps är det underbara jul och en härlig alpin vinter. Det är bara just när jag ser sådana här bilder jag minns det underbara... Ingen riska att jag raderar för mkt och vadå var ser du rosa badbyxor?

Renate sa...

Även här hos mig har hösten infunnit sig,men än är det vackert i trädgården.Går igenom mina bilder väntar jag ett tag med,men visst har man lite för många?När det är riktigt ruskigt ute njuter jag av alla vår och försommarbilder.Nov dec kan jag hoppa över,sedan återvänder jluset då är jag med igen.

Anonym sa...

Rosa badbyxor
http://3.bp.blogspot.com/_RxSUGdUNX-8/TEC7CO4QymI/AAAAAAAAF8Q/sC_3-JlRUlA/s1600/00000.jpg

Hannu på Kinnekulle sa...

Jo vackert är det fortfarande Renate, det är bara känslan som blev annan i dag...
Ha ha ha Linda Lunda