söndag 12 september 2010

Nytt, nytt, nytt...Jag vill ha ett nytt arbetsrum där jag inte ser stöket! Och varför har squash på bordet, uh!

16 kommentarer:

Alen Trädgård sa...

Sätt skenor i taket och häng upp ljusa draperier så - vips är ett orosmoment borta:) vad gäller stöket på golvet så finns det städskåp fniss. Squashen kan ju ligga där som ett grönt inslag i allt det vita, i alla fall ett litet tag. Ha det gott/Monne

Iréne JB sa...

Går det att skapa arbetsrum med ordning?
Ibland har hela vårt hem en förmåga att bli fullt av projekt, mina, barnens eller mannens (fast han håller mest till i "cykelverkstaden").
Då vore jag glad om jag hade ETT arbetsrum med stök, inte ett helt hus...

Dagliljan sa...

Bra idé du hade Monne! Får man sno den? Röra i arbetsrummet tyder ju på kreativitet Hannu, så var stolt! Och är väldigt välkommen hit när du har tid nån gång ;)

Skogseva sa...

Jag tycker att det ser trevligt ut! Dessutom är det väldigt praktiskt att ha dammsugaren framme och inte i ett svårtillgängligt skåp - bara att trycka på knappen och suga upp katthår och annt elände som alltid finns på golven. Min dammsugare står på köksgolvet hela veckan men parkeras i städskrubben över helgen. Och oj vad jag saknar den då...

Sensommar sa...

Yttrar mig aldrig om arbetsrum,säkert nån slags 'ordning i stöket',därför har jag ett eget också,går inte att samsas om .Var det inte nån dag det skulle spelas squash...

IET sa...

Jag undrar om det perfekta arbetsrummet existerar? Och hur många avläggningsytor skulle det innehålla? En tröst kanske kan vara att det tydligen är inne med röra nu. Enligt trendanalytikerna. Så det är bara att släpa fram mer saker. :-)
/I.
Pssst, jag vill veta vad det är i korgen/hinken längst ner till vänster i bild. Det som ser ut som oöppnade tuggummipaket?

Skaffaren sa...

Squash stökar till något fruktansvärt. De är ett otyg.

Bensimon sa...

Ha, kan känna mig igen, bortsett från att jag inte har odlat squash i år. Bara man flyttar ett papper blir det stökigt.

Filifjonkan 1 sa...

hahah stök och bök men draoperier gör susen du kan ha härliga tyger med blommor och frukter på tx så ser det inte stökigt ut , men det sägs att "bättre med lite skit i hörnorna än ett rent helvete" vet du väl!

Marie Lithén sa...

gillade ditt arbetsrum väldigt när jag såg det irl. Nu lite stökigare betyder väl bara att du har stort kreativt flöde:)

Känner själv att mitt just nu är alldeles för välstädat... inte bra det heller!

mariaK. sa...

Man kan ju blunda:-)
Själv undrar jag varför jag har en gul Citroen C3 på arbetsbordet...??

Anonym sa...

Härligt!

Susie på Stjärnarve sa...

Du verkar inte ha det så vansinnigt stökigt tycker jag. Mycket papper, böcker och squash visserligen, men en viss ordning i oredan verkar det som. Du hittar säkert allt du letar efter!

Anonym sa...

Inte så farligt rörigt hos dig. Jag har sett mycket värre på närmare håll.. jag får nog också skaffa draperier :)

Anonym sa...

Men du har dammsugaren beredd så det tydet ändå på en viss vilja till ostök.
J.S.Bach

♥ Hannele på Hisingen sa...

Helt logiskt om man arbetar med squash..