fredag 8 april 2011

2 vardagsfavoriter


Vädret är ju galet underbart, idag var det jacka och tröja av i trädgården. Och tur va det för jag har så mkt att klippa ner i år, kunde ju inte klippa som jag brukar under vårvintern och nu är det så mkt besvärligare eftersom jag trampar omkring bland snödroppar och krokus och en massa lökar som är på väg upp. Men men jag gör det i en maklig takt och passar på att njuta emellanåt och till favoriten bland de lättodlade krokusarna hör 'Pickwick', kan inte låta bli att njuta av de poppelmönstrade kalkbladen .  Det verkar lite som att vintern har gått hårt åt mina julrosor, väldigt lite blom på så gamla plantor men men lite finns det ändå att gotta sig åt. Favoriterna är Hans Kramers orientalishybrider, oemotståndliga. 


6 kommentarer:

Blomkärringen sa...

Här har det blåst utav sjutton, grannens grill flög just förbi.. (:D

Fina favoriter båda två, man blir ju så överlycklig av alla rara små lökar. Å titta, där har den kommit upp, å den också! Härliga tider! (:D

Herr Fryle sa...

Den julrosen är nog en av de vackraste jag sett.

Yvonne sa...

Den julrosen skulle jag också vilja ha. Underbar. Jag har vart ut och tittat efter mina julrosor, men snön har nyss försvunnit så än är det för tidigt här i södra Dalarna.
Hälsningar från Yvonne i Smedjebacken

M/S Design sa...

Vilken vacker färg på julrosen!

Camilla sa...

Vilka underbara skapelser. Vill ha!!!! De har likheten av näckrosor, underbart ljuvliga!!!!!!

Linda sa...

Å denne juleroser skulle jeg veeeldig gjerne vill ha, det er den vakreste jeg har sett. Jeg venter fortsatt på mine...sukk... Kanskje vinteren har vært for hard??? Men de lever for fjorårets blader er grønne... De skal kanskje klippes bort de? Du skulle ikke vite hvor det er mulig å få taki dette eksemplaret du viser her?:)