lördag 9 april 2011

Jobblördag

jobb

En helt vanlig dag fast lördag, jag är så nöjd med min ekofrukost, kaffe, bröd och pålägg 100% eko, troligen inte blommorna i bakgrunden dock. Men jag har slutat att äta o-eko chark och gör egen färskost till min frukost inspirerat av mig och Rune när vi lagade mat på Kistamässan tidigare i våras. Jag tycker det känns så bra att välja bort...


Mitt lliv är dock inte eko 100% utan jag tvingas köra lite hit och dit i jobbet och idag vart det Uddevalla och Hemslöjden som hade "glädjen" att lyssna till mina trädgårdstankar, strax innan jag skulle på var det lunch och den fiskgratängen var så god att jag för åt mig, tur att inte jag satt och lyssnade. Hade ju somnat, men vi satt ute i solen och åt, underbart.


Dagen hade varit solig hemma med och jag glädjer mig åt morgondagen att kunna vara ute och vårstäda en bit till, och körsbärskornellens knoppar hade inte slagit ut idag heller... I morgon kanske. :)

4 kommentarer:

Herr Fryle sa...

Att vara 100% eco måste vara besvärligt. Men det är gott nog att göra så gott man kan.

Hannu på Kinnekulle sa...

Med det kommer man så långt i hjärtat att det förhoppningsvist smittar av sig. :)

Bondjantan sa...

Förutom att det är härligt att kunna välja bort så är det helt underbart det man väljer till! Mera eko till folket!

Anneli sa...

Jag kan meddela att det var ingen risk att vi som lyssnade på ditt inspirerande föredrag igår somnade! Det var jätteroligt och idag har jag tittat på min trädgård med nya ögon. Tack :)
Hälsningar från Anneli med pilen