torsdag 23 februari 2012

En ny värld


Om du följer mig på Facebook så vet du redan att jag varit sjuk i en vecka och varit sängliggande, inte så att det är synd om mig men jag har verkligen varit inomhus och tillbringat tiden i soffan och sängen. Visserligen har jag tittat ut då och då genom fönstren men i morse när jag gick ut och hämtade tidningen var det som att komma ut i en ny värld, och den världen doftade vår. Solen värmde och fågelsången var annorlunda i dag än i fredags när jag deckade. Skidsäsongen känns som att den hänger på sista åket men jag ser fram emot en skön trädgårdssäsong, på något vis känns den extra välkommen i vår. Men det är väl så varje vår, och jorå hittade massor av snödroppsknoppar och krokusgräs. Gott trädgårdsliv börjar snart.

2 kommentarer:

Alen Trädgård sa...

Så skönt att du börjar bli ok nu då när det verkligen känns som vår i luften:) Vi har varit sjuka i en extrem enveten magsjukebacill:( men nu verkar det tack o lov som den har försvunnit. Ha det gott/Monne

Susie på Stjärnarve sa...

Se det från den ljusa sidan; Det är mycket skönt att ha årets förkylning avklarad nu när våren snart är här! För då lär du inte få tid att ligga och jäsa på soffan!!