tisdag 24 juli 2018

Tre rum, sex sängar och sex dagar med hus i sommarpradiset


Jag förstår att detta är tätt på men kom på det just nu, jag lånar ut mitt hus på Langeland 26/7-2/8. Jag ska jobba i Sverige och tycker att det är trist att huset står tomt när det är badsommar. Viss hjälp med mat till höns och katter ingår, eventuellt lite bevattning med. Men jag tror jag kan utlova en massa sol och bad. Drömmen vore om det blev en många barn som kanske inte får tillgång till sommarlov på detta vis, ja några föräldrar med så klart. Huset är 100% funktionellt men inte färdigrenoverat, jag ser gärna att jag känner någon av er eller haft kontakt på annat vis. Om ni kan och vill maila till: hannu.sarenstrom@gmail.com
OBS: Rubrisera mailet med SOMMAR så hittar jag det i flödet. Jag hoppas på många barn, jag tror alla fattar vad jag menar. :)

2 kommentarer:

Bettys beundran sa...

Så generöst att låna ut din gård. Hoppas du fick någon som antog utmaningen. Mitt ledord är att man ska färdas genom livet med lätt kappsäck.

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för två genererande himlen tillbaka men allt var förgäves, jag ville sky tillbaka så mycket Fordi av den kärlek du har för honom, Jag frågade honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. I forklarte mitt problem med min vän och föreslog hon ATT jag inte bör hellre kontakta spell caster ATT Kan hjälpa mig kasta en spell två generera sky tillbaka men jag är den typ som aldrig mente stavnings, hade jag inget annat val än två prova det, jag postas passet caster och han tullen mig det var inga problem aTT allt kommer att bli bra innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har man gjort löftet ATT någon jag känner thathave en relation problem, skulle jag vara till hjälp två sådana personer stad hänvisning himlen eller här två den enda verkliga och kraftfull spell caster SOM hjälpte mig med min egen problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare.
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) för att tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}