onsdag 20 maj 2020

Rimfrost och trädgårdsdrömmarTorsdag den 28 maj kl 19 går jag ut live
och berättar om mitt största trädgårdsäventyr. 
Alltså den första trädgården jag närmade mig 
efter nattklubbsliv och party under 80-talet.
Det blir inte som trädgård ska vara, det handlar
mer om livet och dess möjligheter. Vi gör trädgårdar 
på olika sätt och det gemensamma är en enskilda drömmen,
jag gillar olikheten och era trädgårdar. Om vi alla
gjorde det samma skulle det snart bli trist, jag
gillar allas enskilda universum.
Läs men om eventet HÄR.
Vi ses och detta var en lång tid sedan, välkomna det blir kul. 

Det handlar nog mest om en betraktelse om livet och hur det kan bli. ;)

4 kommentarer:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollstavarna, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett problemproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Älska trollformler
2) Lost Love Spells
3) Stoppa skilsmässor
4) Giftermål
5) Graviditet spell
6) Uppdelningar
7) Dödsförtroll
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Vương Trùng Dương sa...

Thank you for share!!!
Ratraco Solutions là đơn vị cung cấp dịch vụ: Vận chuyển hàng hóa đường sắt, vận chuyển ô tô đường sắt, vận chuyển xe máy bằng đường sắt hay vận chuyển container lạnh cùng với đó là vận chuyển container bằng đường bộ vô cùng uy tín, chất lượng, giá rẻ và nhanh chóng nhất hiện nay.

Rebecca sa...

Rebecca

När jag hittade Dr.Wealthy var jag i desperat behov av att få tillbaka min ex-älskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter tre år utan förklaring. Jag kontaktar Dr.Wealthy och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han sa till mig, efter att jag gett det han ville, kastade han en kärleksförtrollning för att hjälpa oss att komma tillbaka igen. Strax efter att han gjorde sitt förtrollning började min pojkvän sms mig igen och kände mig hemsk för vad han bara gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började tillbringa mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr.Wealthy hjälpte mig är min partner mycket stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr.Wealthy till alla som behöver hjälp. E-post: wealthylovespell@gmail.com. Ring honom eller lägg till honom på whatsapp via: +2348105150446 Dr.Wealthy BLOGGSIDA: Blogg: https://wealthylovespell.blogspot.com

cetak banner murah sa...

The above article is nice and interesting, thank you willing to share! Greetings success of admin
cetak spanduk murahwish you deign to visit my website, thank you :)

1. Cetak banner 24 jam

2. Cetak Banner Murah