måndag 18 januari 2021

Få din trädgård på banan


Genom åren har jag fått många förfrågningar om att rita trädgårdar, men jag har så gott som alltid tackat nej eftersom det inte har funnits tid.

   Men nu när allt är annorlunda så har det öppnats sig tid och även lust till att skissa på era trädgårdar.

      Jag har arbetat med trädgård i 30 år med böcker, mina trädgårdar, utställningar och offentlig miljö.

   Men visst jag bor i Danmark och i dessa tider blir allt över nätet, men det är inga problem. 

Kanske har du kört fast och behöver ny inspiration eller är ny med trädgård, min plan är att ge dig en riktning och att få dina planteringar och miljö att fungera. Jag tänker att du mailar bilder av din tomt och miljö med hus och allt, skriv en kort text om vad du föreställer dig. Jag tar kontakt med dig och vi pratar om din önskan, sedan gör jag en enklare skiss och mailar den till dig med eventuellt relevanta bilder. Och därefter tar vi en ny kontakt via FaceTime eller Skype och går igenom det material du har fått. 

Men jag vill poängtera att om du söker en detaljerad trädgårdsritning med allt på plats skall du kontakta en landskapsarkitekt eller trädgårdsdesigner, det jag hjälper dig med är att få dig på banan och det förutsätter att du efteråt själv kan gå vindare. 


Men du får förslag på växter och kombinationer som blommar från vår till höst och till det en riktning för hur då ska gå vidare med din trädgård.


Kostnad SEK 2000:- plus moms, jag gissar på att vi samtalar runt materialet som jag har skickat dig i ca 1-2 timmar, du skall naturligtvis förstå vad jag menar och hur du ska gå vidare i din trädgård.


Har du frågor eller vill komma igång, rubricera ditt mail med MIN TRÄDGÅRD och skicka till: hannu.sarenstrom@gmail.com
Så kontaktar jag dig och sedan är vi på banan, vi hörs om du vill. Hannu 

2 kommentarer:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
1) Love Spells
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
4) Äktenskapstavlar
5) Graviditetsförtrollning
6) Breakup Spells
7) Döden
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}

cetak banner murah sa...

Vackert skrivet om vårens första dag.Alla längtar,även om vi inte har Langelandsklimat.❤️
Tack, Hannu ❤️
The above article is nice and interesting, thank you willing to share! Greetings success of admin
cetak spanduk murahwish you deign to visit my website, thank you :)

1. Cetak banner 24 jam

2. Cetak Banner Murah