fredag 4 juni 2010

Redo



Efter en skön frukost känner jag mig redo för resten av dan, här blir det matfoto hela dan! Sparrissäsongen är ju i full gång!

6 kommentarer:

Susie på Stjärnarve... sa...

Ja du, sparris det lever man nästan på just nu!
Vår favoritvariant är lättkokt med parmesan & romsås. Mmmm!

Hannu på Langeland sa...

Min favo just nu, kluven grillad grön sparris med tomat och parmesan... Möjligen lite choritzo till, mums!

Marie Lithén sa...

Men vilken tur att påskriset är borta,-)
Jag hade matfotodag i går å drömde om det i natt kan bli så när det blir mycket av nått! Ha en trevlig dag!

M/S Design sa...

Du verkar vara en flitig användare av mixer(drinkarna).
Vi har egna sparrisar och hunnit skörda en hel del.
Sparris med klämd cocktail tomat inlindad i parma el.backon grillad en liten stund eller bara sparris med pasta, permesan och lite olivolja det är mums.
Mariana

Lotta Sultan sa...

herregud vilken frukostångest man får när man ser detta och jämför med sin egna klutt fiberhavregrynsgröt, i ett tempo där morgontidningen förblir oöppnad de flesta dagar i veckan.

Mimi sa...

Sparris är gudagött, men mina egna får ännu växa lite till sig innan jag om några år börjar skörda. Till dess får man väl leva på köpsparris! Hälsn mimi